Vårt bröllop - Del 1 - Förberedelserna

2016-07-17 / 10:58:00 Bröllopstisdag / 6 comment(s)
Oj så mycket det har hänt under den här våren och sommaren. Störst av allt, Micke och jag har gift oss! Den 21 maj samlades våra vänner och familjer på Vadstena Slott för att bevittna oss bli man och hustru. Absolut bästa dagen i mitt liv! Allt blev perfekt. Jag är så tacksam för alla som hjälpte till och som var med och firade oss den här dagen.
 
Innan jag blir helt senil tänkte jag berättta om bröllopet lite mer i detalj och visa många många bilder! Vår bröllopsfotograf gjorde ett helt fantastiskt jobb med att fånga varje ögonblick på bild. Behöver jag säga att vi bokade henne innan vi ens hade förlovat oss? ;)
 
Kvällen innan bröllopet sov jag hos pappa dit tärnorna skulle komma morgonen efter. Klockan ringde 5.30 och jag vaknade utan minsta nervositet i kroppen. Kände mig lugn och förväntansfull för vad som skulle hända! 7.00 var jag hos frisören och det var väl här någongång som nerverna började komma. Det kändes lite som innan en redovisning i skolan, haha. Jag satt och funderade på om jag hade glömt något, vilket jag såklart aldrig kom på om jag hade.. Frissan serverade bubbel, jordgubbar och chokladpraliner så det fick nerverna att lugna sig.
 
När tärnorna kom, gjorde vi oss iordning i uterummet hemma hos pappa. Fotografen kom kl 12 när mitt hår och smink var fixat. När hon klev in genom dörren blev jag något starstruck, haha! Alla bilder nedan är tagna av bästa Anna Roström/Smallpigart.
 
 
När tärnorna var klara åkte vi in till Vadstena Slott där vi tog lite bilder på oss alla tjejer och jag tog på mig brudklänningen. Klänningen är en Mori Lee av Madeline Gardner New York och hänger på en galge som det står Mrs Petre på ;) Klänningen har huuuur många knappar som helst i ryggen så det gick åt många händer för att knäppa den. Ser nästan ut som en bläckfisk knäppen den på mig på en av bilderna, haha!
 
 
Här ser jag mig själv i spegeln för första gången med klänningen på. Så häftig och magisk känsla!
 
 
Runt buketten hänger en berlock med mitt "something new". Det är symbolerna för tro, hopp och kärlek som jag fick av mamma veckan innan bröllopet. Vi körde på traditioner rätt igenom! "Something old, something borrowed, something new and something blue".
 
 
När vi var påväg ut möttes vi först av ett gäng turister som tog fram sina kameror och började fotografera, haha. Sedan såg jag mamma vid andra sidan borggården och så snart vi kramades kom dagens första tårar.
 
 
Häng kvar för på tisdag kommer nästa del med porträttbilderna på hela brudföljet och mig och Micke :)
 
Många kramar,
Emelie


Victoria

Woooooow! Va vacker du är och vilka bilder!

Datum: 2016-07-17 / Tid: 10:59:39
FrökenTV, bloggen om tv och film

sååå fina bilder!

Svar: Tack snälla :)
Fotograf Emelie Petré

Datum: 2016-07-17 / Tid: 11:25:29 / Blogg: http://efji.blogg.se/
Lovisa

Vilken härlig dag det ser ut att ha varit! Så vacker du var i klänningen!

Svar: Tack snälla! :)
Fotograf Emelie Petré

Datum: 2016-07-17 / Tid: 12:12:20
Mamma Pernilla

En otrolig dag, så vackert, så känslosamt och så mycket kärlek💞💗

Datum: 2016-07-19 / Tid: 09:14:55
Malin

Det var en helt fantastiskt pirrig, vacker och härlig dag! <3

Datum: 2016-07-19 / Tid: 18:29:40
Lisa

Fantastiskt fina bilder och väldigt tjusig morgonrock, vart kommer den ifrån?

Datum: 2017-03-23 / Tid: 16:42:32NAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!