Bröllop på Vilseberga Bränneri; Erika & Johan

2016-04-02 / 09:56:12 Foto - Bröllop / 3 comment(s)
Den 5 September 2015 öste regnet ner i hela landet. Trots en gråmulen dag sken Erika som solen själv. Bruden bar en underbar klänning och matchade sina Badgley Mischka skor tillsammans med örhängena och sitt hårsmycke som en gång varit hennes gammelmormors brosch.
 
Oavsett vädret så var det en sak som var säker - kvällen skulle bjuda på en riktig fest! De hade tänkt på de små detaljerna och på saker som enkelt höjer feststämningen. Det bjöds på god mat och dryck och när mörkret kom, kom alla ljus och ljusslingor i taket till all sin rätt. Den 5 september blev ett fantastiskt avslut på sommaren och en underbar början på hösten och en ny vänskap.
 
 
Sedan kom regnet igen så vi begav oss till vår reservplats för fotograferingen vilket var på Plantagen! Inte syns det väl att det regnar på bilderna här inte?
 
 
Vi åkte vidare in mot Vadstena för att ta lite bilder inne i festlokalen. De hade gjort det så fint och verkligen kört med deras tema rätt igenom från juteväven som bordslöpare till naturpapper som festprogram.
 
 
När klockan närmade sig fem begav vi oss till Nässja Kyrka där vigseln skulle hållas. Kyrkan är väldigt liten så det blev verkligen en intim stämning. När prästen sa fel namn till sångerskan fnissades det i hela kyrklokalen, även hos brudparet ;)
 
 
Jag kan inte tacka Erika & Johan nog för att de lät mig få vara kreativ och få dokumentera deras bröllop från början till slut. Ser fram emot många fikor tillsammans när ni kommer till Motala :)