Bröllop utanför Vadstena; Anna & John

2015-10-27 / 19:53:00 Foto - Bröllop / 3 comment(s)
 Anna & John charmade mig redan i början av 2014 när vi träffades första gången för ett bröllopsmöte. De gifte sig sedan den 18 juli på Annas föräldrars gård utanför Vadstena. Hela bröllopet gick i naturens tema med vigsel och bröllopsfest ute i det gröna. Titta bara på deras ringar! Till och med de har strukturen efter ett träd :) Annas syster gjorde buketten och hennes svägerska gjorde frisyren.
 
Det var ett intimt bröllop med brudparets närmsta vänner och familj och hela dagen hade en familjär känsla. Det skrattades och kramades i mängder och jag är så glad över att jag har fått lära känna dem! Kvällen avslutades med dans ute på verandan tills solen gick ner. Det här är det bästa tycker jag. När jag får vara med från början till slut och dokumentera alla stunder på dagen. Och många bilder blev det! Här kommer ett (ganska stort) urval från Anna & Johns bröllopsdag på Ullnäs gård utanför Vadstena.
 
 
Sedan var det dags att bege sig bort mot vigseln som skulle hållas i en skogsglänta. Annas pappa följde henne längs gången och där fick John se sin brud för första gången i brudklänningen. Innan de tog emot gratulationerna och såpbubbleblåsningen (är det verkligen ett ord?) var i full gång, åkte jag och brudparet iväg till en björkskog och fotade porträttbilderna.
 
 
Annas föräldrar hade ordnat med en liten överraskning när vi kom fram. Anna & John skulle släppa iväg ballongerna som hade varsin lapp hängandes, där brudparets telefonnummer stod på. Undra om de fick några telefonsamtal med gratulationer sen? :)
 
 
När middagen drog igång bjöds det så klart på fina och känslosamma tal från vänner och familj.
 
 
De hade gjort ett fint minnesbord till dem som tyvärr inte kunde vara med och dela deras bröllopsdag tillsammans med dem.
 
 
Sedan blev det dans kvällen lång i solnedgången på verandan och gästerna slog klackarna i taket. Fast utan tak här då. Dans och sång  i olika slag bjöds det på!
 
 
Vi avslutade med några kvällsporträtt precis innan solen gick ner helt.
 
 
 

We're getting married!

2015-10-20 / 08:49:22 Bröllopstisdag / 2 comment(s)
Oj vad jag ligger efter med bloggningen denna sommar och höst! Har så många fina bröllop att visa er och sen så är ju min och Mickes egen bröllopsplanering i full gång. Om någon skulle ha missat så har Micke friat! Den 4 september gick han ner på knä på stranden i Varamon och frågade om jag vill vara hans för alltid. Jag minns faktiskt inget annat av det han sa för jag var lite upptagen med att gråta men fint var det :) Han hade lagt ut rosblad i form av ett hjärta och passande nog var det även solnedgång denna kväll. 
 
 
Vi ligger ganska bra till i planeringen tycker jag. De största delarna med festlokal, catering, vigselplats, klänning och bröllopsfotograf är klart. Datumet är satt. Den 21 maj blir vi man och hustru ♥ I samband med detta tänkte jag även ta upp kategorin "Bröllopstisdag" igen och blogga bröllopsrelaterade tips och funderingar här på bloggen :)