Förberedelserna på en bröllopsdag

2015-07-25 / 09:45:00 Foto - Bröllop / 3 comment(s)

Jag tycker så mycket om att få vara med under förberedelserna på en bröllopsdag. Alla känslor, förväntningar och nervositeten som ligger i luften. Bruden och hennes tärnor som skrattar och hjälper varandra med klänningarna och smyckena. Brudgummen som fokuserar på att knyta flugan eller slipsen rätt. I år har hälften av alla mina brudpar valt att få förberedelserna fotograferade och det är jag väldigt glad för :)

 

För en vecka sedan fotade jag Anna & Johns förberedelser och rummet som Anna gjorde sin iordning i var helt otroligt vackert! Massor med ljusinsläpp så bilderna blev precis så som jag gillar dem; ljusa med en touch av pastell. Bjuder på en liten sneak peek här nedan. 

 
 

Bröllopsfotograf i Medevi Brunn; Agnes & Jocelyn

2015-07-21 / 10:17:00 Foto - Bröllop / 1 comment(s)
De träffades i Dublin, när de båda studerade marknadsföring. Det tog inte lång tid därefter innan de fann varandra. Det fanns ingen som kunde få Agnes att skratta så mycket som Jocelyn kunde. 
 
Jocelyn från Frankrike och Agnes från Sverige gifte sig den 27 juni. De hade ett vackert blått och intimt bröllop i Medevi Brunn, inte lång ifrån där bruden bott. Agnes gillar blått och blå är också den gemensamma färgen i både Sveriges och Frankrikes flagga, så att bröllopet skulle gå i blått var en självklarhet. Paret delade en first look i början av porträtten följt av en vacker vigsel i Medevi Brunns kyrka. Agnes syster och bästa vänner var hennes tärnor, också klädda i vackra mörkblåa klänningar och Jocelyn ursöta systerdotter var deras brudnäbb. Bröllopet hade champagne från Frankrike och jordgubbar från Sverige. En perfekt kombination.
 
Agnes & Jocelyn var verkligen helt otroliga att jobba med. De bara skrattade och var i stunden hela dagen.
 
 

Bröllopsfotografering i Medevi Brunn

2015-07-09 / 11:42:00 Foto - Bröllop / 1 comment(s)
Passande nog till det regniga vädret så befinner jag mig just nu i en redigeringsvecka. Bjuder på en liten sneak peek från Agnes & Jocelyns bröllop den 27 juni så länge. De gifte sig på vår första riktiga sommardag i Sverige och många fler bilder kommer :-)