Bus, dans och kitteldags!

2014-03-28 / 11:41:20 Foto - Barn & Familj / 4 comment(s)
I tisdags hade jag ett riktigt litet busfrö i studion :-) Liam 1,5 år kom in och var lite blyg men det försvann snabbt. Han möblerade om, dansade, hoppade och var så där underbart härlig som bara barn kan vara!
 
Kram Emelie
 
fotograf, motala, bebisfotograf, bebisfotografering, bebisfotograf motala, barnfotograf, barnfotograf Motala, emelie petré, familjefotografering, fotograf i Motala

Sötare än så här blir det inte

2014-03-24 / 20:16:46 Foto - Barn & Familj / 3 comment(s)
Förra helgen fick jag besök av en liten kille med stora bruna ögon. Han gav mig leende efter leende och var en ren fröjd att fotografera. Bosse var även först ut med att inviga nya delen av studion. Ska inhandla några saker till men känns riktigt bra :-)
 
Kram Emelie
 
fotograf, motala, bebisfotograf, bebisfotografering, bebisfotograf motala, barnfotograf, barnfotograf Motala, emelie petré, familjefotografering, fotograf i Motala

Gravidfotografering Motala

2014-03-21 / 10:40:53 Foto - Gravid / 2 comment(s)
 
Jag är så otroligt tacksam för vårt uterum som gjort det möjligt att fotografera så pass mycket som jag kunnat nu under vintern. Vi har nu gjort om därute så jag kommer kunna fortsätta ta emot studiofotograferingar året om! För någon vecka sedan var Emma på besök för lite gravidbilder :) Har en vit och svart bakgrund samt en sänghimmel för lite olika typer av bilder. Hon är ju inte direkt svår att fota då kameran älskar henne! En riktig skönhet :)
 
Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Hoppas ni får en jättebra helg! Kram Emelie
 

Syskonfotografering

2014-03-07 / 10:42:23 Foto - Barn & Familj / 5 comment(s)
Har hittills nästan bara haft yngre barn inne i studion, så det var lite extra kul när Tiffany & Olivia kom dit. Det skiljer 11 år mellan systrarna, lika mycket som det skiljer mellan mig och min lillasyster så det kändes lite speciellt :) Här kommer några av favoriterna!