Söt som socker

2014-06-26 / 10:06:39 Foto - Barn & Familj / 5 comment(s)
 
Innan resan till USA hade jag en halvårsfotografering med sötnöten Ella. Sist vi sågs var hon knappt två veckor gammal men redan då en riktig prinsessa. Jasmina hade med sig så mycket söta kläder, bland annat en tyllkjol som ni kan se på bilderna nedan.
 
 
Söt som socker!

Midsommar & Födelsedag

2014-06-22 / 16:08:00 Personligt / 3 comment(s)
Storhelgen är förbi och jag blev därmed ett år äldre. Jag fick inte Pippis krumelurpiller men mycket annat fint. Jag blir bara fjantigare för varje år när det gäller hur mycket jag fyller, så det kan vi hoppa över. Födelsedagen innehöll allt som den ska, frukost på sängen, paket och mycket tårta. Jag gjorde en rosa regnbågstårta och då fick midsommarkransen också gå i vitt och rosa :-) På eftermiddagen åkte vi upp till Medevi och dansade runt midsommarstången som små grodor. Det blev en jättebra dag helt enkelt. Imorgon ska jag göra något som vissa tycker att jag är på tok för gammal för men jag har sett fram emot det här i flera månader! WOHO!
 
Kram Emelie

Stillwater, Minnesota Wedding

2014-06-10 / 21:48:00 Foto - Bröllop / 4 comment(s)
 
I torsdags landade jag i Sverige igen efter en oförglömlig vecka i USA. Minnesota är en otroligt fin stat som jag inte hört så mycket om innan men som faktiskt påminner ganska mycket om Sverige med all grönska och vatten. Det som jag verkligen uppskattade med resan var att jag även fick chansen att umgås med Daniel & Jessica och faktiskt lära känna dem innan deras bröllopsmottagning ägde rum. Jag är så glad att jag fick vara med och fira dem denna dag!
 
Mottagningen ägde rum på lördagen. Väderprognoserna varnade för "Thunderstorm" och det fick vi. Vi lyckades däremot pricka in porträttbilderna helt perfekt när det var uppehåll och vi kunde ge oss ut till en vingård i Stillwater. Där fanns helt fantastiska äppelträd och grönskande natur! Helt klart en dröm :-) Mottagningen hölls sedan på Stillwater Public Library där de hyrt både uteterassen och inomhuslokalen. Det kändes ungefär som att vara i ett exotiskt land, så fint var det! Vi hann precis att ta några familjebilder utomhus innan regnet kom, sedan fortsatte kvällen inomhus med dans, jazzmusik och ett helt fantastisk dessertbord! Mer bilder från dagen kommer. Nu ska jag packa för imorgon åker jag till Finland för en vecka :-)
 
Ha det bäst!
Kram Emelie