Leon med de fina ögonen

2014-02-27 / 21:06:00 Foto - Barn & Familj / 2 comment(s)
 
Här om veckan hade jag ett återbesök av Leon med familj i studion. Träffade dem senast i somras då vi tog 6-månadersbilder i Varamon. Det är alltid lika kul att träffa barnen igen och se hur de har utvecklats :) Här är några bilder på killen som har totalcharmat mig :)

Gravidfotografering i studion

2014-02-25 / 09:10:31 Foto - Gravid / 3 comment(s)
 
Hejsan hoppsan! Här ligger jag visst efter med bloggningen :) Har massor med fina bilder att visa er. Börjar med några från en gravidfotografering jag hade för någon vecka sedan. Det var Alexandra och Kalle som blivit rekommenderade att komma till mig :) Gjorde om lite i studion så den passar vuxna också och så här blev resultatet. Vi tog både lite romantiska bilder och eftersom båda är målare kom de på idén att ha målarkläderna på sig. Kul idé tyckte jag! :-)

Lansering: Bröllopsvideo!

2014-02-17 / 20:16:55 Foto - Bröllop / 4 comment(s)
 
 
Två personer har valt att spendera resten av sina liv tillsammans. De upplever en av de mest glädjefyllda dagar i sina liv och delar den med sina nära och kära. Många reser flera mil för att få dela dagen med brudparet och som bröllopsgäst vet jag hur gärna man vill se de fina bilderna på de nygifta. Därför ger jag alltid mina brudpar ett blogginlägg med bilder från dagen så att släktingar i norr och söder kan ta del av dagen igen.
 
Men det känns som om något saknas. Jag skrev det nyss på min facebooksida och visar det även här, i år kommer alla mina brudpar få ett personligt bildspel att visa för sina nära och kära :) Jag tror att det blir som pricken över i:et!
 
Här kommer ett exempel från ett väldigt speciellt bröllop för mig. Sandra och Mårten från augusti 2013.

Min studio

2014-02-10 / 16:57:57 Fotografering / 4 comment(s)
 
Åh vad kul! Minns ni studioerbjudandet jag la upp för någon vecka sedan? Jag fick in så mycket bokningar att jag fick förlänga det men en vecka till :-) Så den här veckan blev fullbokad också. Sedan vet jag inte om jag kommer kunna använda uterummet som studio mer men ska försöka övertala pappa :) Här kommer några bilder som lovat. Nu är fikarasten över så ska ut och jobba med Panduro igen. Behöver jag säga att jag trivs med mina jobb?

Juvelen Lovelia

2014-02-06 / 14:21:32 Foto - Barn & Familj / 5 comment(s)
 Jag hade en riktig liten prinsessa i studion här om dagen :) Hon hade världens sötaste rosa klänning med gulddetaljer på. Den var hennes moster som bokade fotograferingen vilket jag tyckte var jättegulligt gjort. Det tuggades på ballonger och kittlades och hon var en riktig linslus :-)

Vinterbröllop i Vadstena

2014-02-04 / 15:01:09 Foto - Bröllop / 5 comment(s)
I lördags var vi på bröllop i Vadstena och såg Daniel och Jessica säga ja till varandra. Halva vigseln var på engelska och halva på svenska och det var så fint. Passade även på att testa nya kameran i kyrkan och vi fungerar mycket bra ihop! :-)
 
Resten av dagen ska spenderas med redigering, urval och leveranser. Har även tänkt kolla över ekonomin för hobbyverksamheten från 2013, om jag orkar, haha. Blir att kolla på en film samtidigt så det blir lite roligare! ;-)
 

Vilgot och ballongen

2014-02-02 / 11:37:49 Foto - Barn & Familj / 4 comment(s)
I torsdags fick jag besök i studion av charmtrollet Vilgot. Träffade honom senast i somras när vi fotade familjebilder i Borenshult. Nu var det lite för kallt för att vara ute så då nappade de på studioerbjudandet! Hade en massa ballonger framme som kan vara roliga ;-)
 
Nu ska jag förbereda för dagens 1-års fotografering. Hoppas ni får en mysig och lugn söndag :)