Wilma gör vågen!

2014-08-28 / 20:47:00 Foto - Barn & Familj / 3 comment(s)
Den här veckan har vi haft inventering på jobbet vilket innebär att jag går upp klockan fem på morgonen och jobbar långa pass men också att jag får jobba med kollegor från andra städer som jag inte träffar så ofta :) I helgen som var hade jag två fotograferingar och på söndagen fick jag träffa Wilma och hennes mamma och pappa. Wilma charmade mig totalt och det är så roligt att se olika familjer och föräldrarnas speciella saker som de gör för att få sina barn att skratta. Här nedan kan ni se Wilma jubla och göra vågen ;-)
 

Gravidfotografering & picknick

2014-08-26 / 20:09:39 Foto - Gravid / 4 comment(s)
I helgen gjorde jag tillsammans med Josefin & Daniel en stylad gravidfotografering med en picknick i det gröna! Det regnade hela dagen men efter en liten stund så fick vi uppehåll, precis lagom till när muffinsen sattes fram ;-) Här kommer några av bilderna ↓
 

Bröllopsfotografering i Nässja: Sofia & Erik

2014-08-24 / 13:04:00 Foto - Bröllop / 5 comment(s)
Förra helgen var det äntligen dags för Sofia & Eriks bröllop i Nässja! Vi träffades först för en first look (bilderna från det kommer i ett separat inlägg) och hade sedan gott om tid för porträtten vilket var underbart. Ingen stress, inget regn (väderprognosen sa annorlunda). Det hölls en känslosam vigsel i Nässja kyrka följt av bröllopsfesten i Hov. Nedan kommer några av mina favoritbilder från dagen:
 
 
Kolla in pinterestbuketten! Vackraste buketten jag sett :-)
 
 
Utanför kyrkan kastades det ris för glatta livet. Det togs lite gruppbilder och kramades långa och känslosamma kramar innan brudparet åkte iväg i snyggbilen ;-)
 
 

Gravidfotografering; Maria & Tom

2014-08-08 / 11:33:05 Foto - Gravid / 5 comment(s)
Förra veckan fick jag ett nytt smultronställe tack vara Maria. Äng, grönska, härligt motljus och nära till vattnet, allt på samma ställe. Efter lite inspiration från Pinterest kom vi på idéen om att klä in en gunga i blommor och göra en liten romantisk fotografering av det. Tur vi hade långe Tom med oss som kunde sätta dit gungan i trädet ;-) Knappt en månad kvar tills den lille är beräknad och Lea får sitt första syskon. Så mysigt :-) Här kommer mina favoriter från fotograferingen ↓
 
 

Strandfotografering; Eliane & Chadi

2014-08-06 / 18:45:57 Foto - Kärlek / 4 comment(s)
I våras hörde Eliane av sig för att boka en sommarfotografering med sin fästman. Vi bestämde oss för att ses i Varamon en kväll när solen gav ett fint gyllene ljus. Chadi bor i Libanon och Eliane här i Sverige och eftersom jag inte har några vidare kunskaper i arabiska fick det bli den bästa blandningen av svenska, engelska och kroppsspråk ;-) Men det funkade utmärkt och de var så söta tillsammans! Den här tjejen är helt otrolig framför kameran. Hon vet precis vilka vinklar som funkar och hur man ska matcha kläderna med varandra för att det ska bli snyggt på bild. Och Chadi gjorde allt för att få bra bilder till sin prinsessa, även om det innebar att gå ut i vattnet och blöta ner halva byxorna :-)
 
 
Kram Emelie