Bröllop i motljus del I

2014-04-28 / 19:25:35 Foto - Bröllop / 6 comment(s)

För någon vecka sedan gick jag en promenad med Emmeli ute på landet och lilla stadstjejen som jag är, fick jag se en helt annan del av Motala vilket jag är väldigt tacksam för :-) När vi gick på en stig såg jag plötsligt ett träd mitt ute i ingenstans som jag haft en dröm om att fotografera i flera år. Samma helg frågar jag Josefin & Daniel om de skulle kunna tänka sig att hoppa i brudkläderna igen och två dagar senare står jag vid trädet och tar en av mina drömbilder. Jag har helt klart världens bästa vänner och kunder :-)

Bröllopsfotografering - Behind the Scenes

2014-04-23 / 21:19:24 Foto - Bröllop / 7 comment(s)
Hej på er! Hoppas ni haft en härlig påsk och att ni hunnit vila upp er.
 
Som ni kan se på bilderna ovan så styrde jag upp en bröllopsfotografering med bästa Josefin och Daniel i måndags. Med mig hade jag Micke som assistent som hjälpte mig med att ta lite BTS-bilder och att bära lite utrustning. Det var verkligen guld värt! Tack snälla älskling :-) Vi började ute på landet för att sedan åka och fota i solnedgången i Varamon. Åh vad jag önskar att fler valde att ha sin bröllopsfotografering på kvällen! Det blir så magiskt med motljuset och de varma färgerna. Här kommer i alla fall några bilder från kvällen. All cred går till Mikael :-) Resultatet kommer senare i veckan. Ha en fin kväll.
 
Kram Emelie

Bröllopsmöte och härlig vecka!

2014-04-12 / 12:57:16 Fotografering / 2 comment(s)
Har haft en så bra vecka! I tisdags träffade jag ett urgulligt par som ska gifta sig sommaren 2015 och som i torsdags bokade mig som bröllopsfotograf på deras stora dag :) Igår hade jag två fotograferingar med fyra busungar i studion vilket var superskoj! Och en lördag i månaden är jag ledig från affären så idag tog jag mig sovmorgon och frukost i sängen med en serie. Ska fortsätta den braiga veckan med lite bus med Mickes syskonbarn nu :) Ha en fin helg allesammans!
 
Kram Emelie