Fotograf Emelie Petré på facebook

2013-09-25 / 08:59:08 Personligt / 1 comment(s)
 
Förra månaden skapade jag en facebooksida för min lilla hobbyverksamhet :) Om ni inte redan gör det så får ni hemskt gärna gå in och gilla den! Klicka här eller på bilden för att komma dit. Kram

Josefin & Daniel

2013-09-24 / 19:40:47 Fotografering / 4 comment(s)

Hade en fotografering med fina Josefin och Daniel i Vadstena i söndags. Ögona glittrade på dem båda under hela fotograferingen och jag njöt av varenda minut! Blir sådär glad i hela själen när jag tittar igenom deras bilder :)
 
fotograf, motala, parfotografering, emelie petré, fotograf emelie petré, wedding photographer, fotograf Östergötland, Bröllopsfotograf Östergötland
 
 

Explosionstårta

2013-09-16 / 08:33:36 Bakning / 3 comment(s)
 
Igår fyllde mamma år så då bakade jag en explosionstårta med hallon och vit choklad. Finns massor med roliga explosionstårtor. Steg för steg hittar ni här! Under ser ni några andra tårtor jag gjort under året :)
 
I veckan väntas det två fotograferingar, får hoppas att vädret är på vår sida :) Have a lovely day!

Kusinfoto i Vadstena

2013-09-10 / 21:30:20 Fotografering / 4 comment(s)

Oj vad det ekar tomt här inne! För er som inte har sett mig på ett tag, så är jag numera brunett. Vaknade dagen efter och blev livrädd när jag kollade mig i spegeln ;)

 

Fotade kusinerna Lea och Svante för en helg sen. Och nu är det fullt upp med födelsedagar här hemma, tre stycken den här veckan. Slår in paket så det nästan blöder i fingrarna ;-)