När jag skickar urval till kunder

2013-10-13 / 11:13:00 Fototips / 4 comment(s)
Jag tänkte att jag skulle visa hur det går till när jag skickar ett urval till mina kunder. Först skickar jag ett mail med länken till sidan. Är ni nyfikna kan ni klicka här. :)
 
1. Här samlas alla fotograferingar i album. Ni klickar bara på ert album så kommer ni till nästa sida.
 
 
2. Logga in med er mailadress och lösenordet jag skrev i ett tidigare mail.
 
3. När ni kommit in, kan bilderna vara indelade i album (speciellt om det är bröllopsfotografering), annars syns bilderna direkt här.
 
4. När ni klickat på ett album kommer alla bilder fram. Dessa bilder har min logga på sig, men de bilder ni beställer kommer inte att ha det. Klicka på en bild för att se den i större format.
 
 
5. Då kommer det se ut så här. Klicka på pilen (eller piltangenterna) för att se nästa bild. Klicka på filterknappen för att se hur bilden ser ut i svartvitt. Klicka på favoriterknappen om ni vill beställa den bilden.
 
 
7. För att se vilka bilder ni valt som era favoriter, klickar ni på stjärnan högst upp. Då kommer alla era favoritbilder upp. När ni gjort ert val skickar ni bara ett mail till mig och skriver att ni är färdiga så fixar jag resten :)
 
 

Klart! Nu får ni era bilder på en personlig CD-skiva hem till er :-)

Hemligt bröllop utanför Vadstena

2013-10-08 / 18:17:00 Fotografering / 5 comment(s)
 
I helgen var jag i Nässja utanför Vadstena och fotade Elin och Martins hemliga bröllop! Gästerna trodde att de skulle på dop men istället bjöds det på både ett bröllop och dop :) Innan vigseln fotade vi porträttbilder, både runt om kyrkan och nere vid stranden. Vi hade verkligen sån tur med vädret! Det blir så fint att fota i molnigt väder plus att det var dimma under den första timmen! Här kommer några av bilderna :)
 

Två ska bli Tre

2013-10-03 / 10:25:14 Fotografering / 9 comment(s)
 
I söndags träffade jag underbara Jasmina och Mirza och fotograferade dem och lilla (stora) magen! Vi hade ett perfekt förmiddagsljus nere vid Pariseviken. Här kommer några av mina favoriter! Nu ska jag fixa med en extra beställning sen ner mot jobbet! Hoppas ni får en fin dag :) Kram