Cutie pies

2013-05-29 / 22:11:00 Fotografering / 6 comment(s)
I söndags hade jag äran att fota dessa underbara sötnosar! Signe, Elsa och Hjalmar. Alla med deras egna gulliga personligheter. Tycker det är perfekt att samla ihop några stycken och ha en gemensam fotografering. Vi hade supertur med vädret också. Och bebisarna var så goa och glada! :) Här kommer en liten titt!
 
fotograf, motala, bebisfotograf, bebisfotografering, bebisfotograf motala, emelie petré

Fun & Fabulous!

2013-05-22 / 21:57:12 Personligt / 5 comment(s)
Canon EOS 500D, Canon EF 50mm f1.4
 
Något sent men åh så fina alla var på helgens studentbal! Alla vackra klänningar i regnbågens färger och fantastiska frisyrer. Solen var så vänlig och tittade fram under dagen och så lyckades jag fånga några skratt på bild :-)

Fred & Bea

2013-05-13 / 10:59:00 Fotografering / 3 comment(s)
 
I lördags hade vi dubbeldejt med Fred & Bea! Det spelades kubb, lagades tacopaj och var lika trevligt som alltid :) Jag har ju med mig kameran vart jag än går så jag passade på att ta några snabba bilder på dem ;-) De är ju bara för söta och roliga! Skrattade oss igenom hela fotograferingen och resultatet ser ni ju ovan. Nästa helg väntas det balfotografering och helgen efter det bebisfotografering. Ser jag fram emot! :-)
 
fotograf, motala, parfotografering, kärleksfotografering, porträtt, portättfotograf motala

Fast nu är det nog på riktigt.

2013-05-12 / 12:20:38 Personligt / 5 comment(s)
Det där bloggsuget jag pratade om för en månad sen, försvann ju lika fort som det kom. Men nu när det är grönt och fint ute börjar inspirationen komma tillbaka.
 
Har sagt till mig själv att jag inte ska bry mig om kommentarsfältet eller antal bloggläsare längre, då blir jag bara deppig, haha. Ska sluta med det ytliga och blogga mer från hjärtat också. Försöka i alla fall. Då hoppas jag att det kan bli bra!