Midsommar, födelsedag och annat smarrigt!

2013-06-23 / 12:54:25 Personligt / 9 comment(s)
Macaroons från Ladurée
 
 
Jag bakade en jordgubbstårta till min födelsedag:
 
Och till midsommar gjorde jag en krans:
 
Fina familjen:
Lite blandade bilder från senaste veckan.
 
Imorgon åker jag till Göteborg och hälsar på Malin! Stannar tre dagar den här gången så vi har gott om tid att umgås. Hoppas på lite bättre väder bara. Så länge kan ni följa mig på instagram @emeliepetre

"I don't know about you, but I'm feeling 22"

2013-06-20 / 09:14:23 / 3 comment(s)
Hipp Hipp Hurra för lilla mig som blir 22 idag!
 

Första dagen på semestern - Stockholm!

2013-06-18 / 21:22:53 Personligt / 2 comment(s)
Mobilbilder 
 
Igår hade jag en underbar dag i Stockholm med Micke! Första dagen på min semester och den kunde inte börjat bättre :) Vi gick först på grönan och åkte lite karuseller och åt lite för mycket. Gick sedan in till stan och jag fick äntligen gå in på Ladurée. Köpte mig en box med underbara macaroons! Fick ju vänta med att äta dem då jag vill fota dem först, nördigt jag vet ;-) Bilder kommer, var så säkra!
 

Sötnosen Theo

2013-06-14 / 08:52:38 Fotografering / 6 comment(s)
I onsdags kväll hade jag en fotografering i Bondebacka men en supermysig familj! Lille Theo var så charmig. Han kunde först le lite gulligt och sen bli blyg och titta bort, som på bilden ovan. Så söt! Känner mig så lyckligt lottad som får träffa så många underbara människor och lära känna dem på så kort tid.
Ska fortsätta att redigera lite nu, sen blir det att gå från fotograf till butikssäljare! Det är vätternrundan och vi hoppas på mycket folk i butiken idag :-) Ha en jättefin helg!
 
fotograf, motala, bebisfotograf, bebisfotografering, bebisfotograf motala, emelie petré, familjefotografering, fotograf i Motala

Porträtt och kvällsfika i Övralid

2013-06-12 / 17:25:19 Personligt / 6 comment(s)
Igår kväll åkte jag till Övralid med några vänner för lite kvällsfika. Så himla fin utsikt det är där. Fotonörd som jag är så hade jag självklart med mig kameran och tog några bilder på dem. Så lugnt och fridfullt på något sätt. Men några timmar räcker ändå, sen saknar jag stadslivet ;-) Ikväll åker kameran fram igen för då väntas det ännu en bebis- och familjefotografering! Woho! :-D
 
fotograf, motala, portätt, porträttfotografering, emelie petré, fotograf i Motala

Soft & Romantic

2013-06-09 / 11:11:10 Fotografering / 9 comment(s)
I torsdags blev det ett kärt återseende när min fina vän kom till stan. Vi planerade in en kvällsfotografering när ljuset kan bli sådär magiskt. Jag fick agera frisör först och det såg faktiskt inte helt galet ut! Eller vad säger ni? ;-)
 
Bilderna går i en lite mjuk och romantisk stil vilket jag gillar. Älskar hennes skratt i bild nummer fyra, hennes pose i bild ett och hennes ögon i bild sju. Är väldigt nöjd!
Nu ska jag göra familjebilderna från i onsdags färdiga för leverans :)
 
Hoppas ni får en solig och fin söndag!
 
fotograf, motala, portätt, porträttfotografering, emelie petré, fotograf i Motala
 

Familjen underbar

2013-06-07 / 10:39:00 Foto - Barn & Familj / 5 comment(s)
I onsdags var jag hemma hos en jättemysig familj och fotade lite bebis- och familebilder. De hade en stor trädgård med mycket skugga = lycklig fotograf! Lille Vilgot är ju bara för söt. Klarblå ögon och ett supercharmigt leende!
 
fotograf, motala, bebisfotograf, bebisfotografering, bebisfotograf motala, emelie petré, familjefotografering, fotograf i Motala

Vimplar, Cupcakes, Rosa och lilla Lea

2013-06-05 / 08:54:01 Fotografering / 4 comment(s)
Förra söndagen hade Maria gjort cupcakes som sötnosarna skulle få kladda lite med. Och kladd blev det minsann! Lilla Lea smakade för fulla muggar på de fina bakverken och skämdes inte för det ;-) Och hur söt är hon inte? Det ledde i alla fall till många skratt (och säkert mycket tvätt för Marias del.) Men bilderna blev så söta tycker jag!
 
Idag är det studentdags, kan inte riktigt förstå att det gått tre år sedan vi stod där! Vädret verkar vara med dem hela dagen också. Tur det för ikväll ska jag hem till en familj i Borenshult och fota deras bebis! Ska bli så roligt! :-)
Hoppas ni får en fin dag och grattis till alla blivande studenter!
 
fotograf, motala, bebisfotograf, bebisfotografering, bebisfotograf motala, emelie petré