Denice och Zanzibar

2013-07-21 / 11:24:11 Fotografering / 6 comment(s)
I torsdags följde jag med Denice ut på landet där hon har sin häst och fotade dem båda. Har inte varit i närheten av hästar sen jag var 12 år och själv slängdes av en, så jag höll mitt lilla avstånd nu ;-) Men det gick hur bra som helst! Och det är ju ett rent nöje att fota en så vacker tjej som Denice! Fler bilder finns på hemsidan :-)
 
fotograf, motala, portätt, porträttfotografering, emelie petré, fotograf i Motala, fotograf Östergötland
 

Charmiga Leon

2013-07-15 / 22:16:00 Foto - Barn & Familj / 3 comment(s)
Har ikväll varit i Varamon och fotat sötaste Leon! Ett riktigt charmtroll! Kunde inte hålla mig från bilderna så har redan gått igenom några stycken. Här är några av mina favoriter :-)
 
Jag är så glad att jag har fått chansen att göra något jag verkligen brinner för! Vill fotografera massor nuuuu!
 
fotograf, motala, bebisfotograf, bebisfotografering, bebisfotograf motala, emelie petré, familjefotografering, fotograf i Motala

Inget bröllop utan McDonalds!

2013-07-03 / 13:45:00 Foto - Bröllop / 3 comment(s)
Efter vår fotografering i söndags var både jag och Maria hungriga. Maria föreslog McDonalds och att vi skulle kunna ta några bilder på henne i brudklänningen ätandes en hamburgare. Jag hakade på idéen och såhär blev det:
 
Förberedde lite
 
Efter några "fejktuggor" så sa hon allvarligt "NU äter jag på riktigt,okej?"
 
Haha, gillar hennes blick när en bil körde förbi med några stirrande ögon ;)
 

Bröllopsfotografering Tom & Maria

2013-07-02 / 15:08:51 Fotografering / 7 comment(s)

I söndags hade jag en bröllopsfotografering med bästa Tom & Maria! Vi besökte Platens grav runt 19-tiden och vi fick ett jättefint motljus på några av bilderna! Det skrattades och dansandes (både vals, zumba och någon improvisation ;) och så många pussar så klart! Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Hemsidan är också uppdaterad nu med några av favoriterna, titta gärna in där om ni vill!
 
fotograf, motala, bröllopsfotograf motala, bröllop, brudpar, emelie petré, fotograf emelie petré, wedding photographer, fotograf Östergötland