Ett vackert Motalabröllop

2013-08-20 / 10:43:00 Foto - Bröllop / 8 comment(s)
 
I lördags fotade jag ett jättefint bröllop mellan Sandra & Mårten här i Motala. Det är något speciellt med att vara med under en hel dag. Man lär känna paret och alla människor omkring på ett helt annat sätt och det är det som jag tycker så mycket om. Hela dagen är fylld med så mycket känslor och glädje och när dagen börjar ta sig mot sitt slut så känns det som man har umgåtts med sina vänner.
 
De vigdes i Motala Kyrka och sången i kyrkan var så otroligt vacker. Jag såg hur släkt och vänner fick tårar i ögonen och jag fick backa något för att dölja mina egna tårar som kom bakom kameralinsen. Brudens bästa barndomsvänner stod vid hennes sida som vackra tärnor, tillsammans med hennes lillasyster som jag tror var mer nervös än Sandra själv ;) Och klänningarna var så fina!
 
Känner ni igen bruden förresten? Jag gick halva bröllopsdagen och funderade vem hon var så lik. Det var inte förrän vid porträttfotograferingen som jag kom på det.. Molly Sandén så klart! När jag väl kom på det så såg jag likheterna om och om igen. Och vem vill inte likna vackra Molly? :)
 
Festen hölls sedan i deras trädgård där det bjöds på jättegod mat, vackra tal och så lite pinsamheter från möhippan/svensexan så klart! Buketten kastades och min kväll slutade med deras första dans som man och fru.
 
Jag är så otrolig tacksam att jag fick vara med och föreviga Sandra & Mårtens stora dag och jag önskar er ett stort lycka till i framtiden <3
 
fotograf, motala, bröllopsfotograf motala, bröllop, brudpar, emelie petré, fotograf emelie petré, wedding photographer, fotograf Östergötland, Bröllopsfotograf Östergötland
 

Turkiet

2013-08-05 / 09:59:14 / 3 comment(s)
Igår kom jag hem från en helt underbar resa i Turkiet. Vi bodde på Sea Planet i Manavgat och det var toppen! Det var ett All Inclusive hotell så vi solade, badade och åt så mycket vi orkade. Det var vattengympa och underhållning alla dagar och jag kan nog inte vara mer än nöjd med allt. Idag återgår jag till vardagen med jobb! Ha en fin vecka!