Hallonsufflé

2012-04-28 / 08:35:18 Bakning / 4 comment(s)

God morgon solstrålar! Igår skrev jag sista tentan på utbildningen så för att fira lite gjorde jag hallonsufflé till dessert på kvällen. Riktigt gott! Receptet hittar ni här. Jag halverade receptet för att det skulle passa små formar istället för en stor som det egentligen ska vara. Nu, jobb!

Älska mig igen

2012-04-17 / 20:53:00 Personligt / 4 comment(s)

Jag såg på en fin film igår. Älska mig igen (The Vow). Ni som gillade Dear John kommer att tycka om denna! Channing Tatum och Rachel McAdams i huvudrollerna, så fantastiska. Ni kan se filmen här

Trailer här ↓

That awkward moment when you try to sing a duet by yourself

2012-04-13 / 13:17:32 Personligt / 8 comment(s)

Hej fina vänner! Fredag den trettonde igen. Skriver i alla fall ingen tenta som sist, haha. Tänkte ge er en liten update bara hur läget ser ut. Stressigt som bara den i skolan. Har en månad kvar tills examensarbetet ska lämnas in och en tenta om två veckor igen. Fick tillbaka nästsista tentan i veckan och fick vg! Kändes hur skönt som helst. Skolan är över om två månader så längtar som en tok som ni kan förstå.

Fick mitt antagningsbrev till språkresan igår också så nu är det klart! Ska boka flygbiljett under dagen och sedan ansöka om visum. Vill ha sommar nu! Hoppas allt är bra med er!

New York here I come!

2012-04-07 / 17:53:48 New York / 12 comment(s)

Nyheten är att jag ska åka på språkresa till New York i sommar! Jag har haft långa telefonsamtal och skickat en himla massa mail till flera bolag och slutligen kommit fram till att jag ska åka med STS. Hos dem fick jag trevligast bemötande, otrolig service och ett brett utbud som passar mig.

Skolan ligger centralt i New York, mitt på Manhattan nära Times Square och Bryant Park. Jag kommer att bo på The New Yorker Student Residence med både internationella och amerikanska studenter, som ligger 8 min promenadavstånd från skolan.

Min dröm ska äntligen gå i uppfyllelse! Har någon av er åkt på språkresa någon gång? Någon som ska till New York i sommar? :-)


Bilder från weheartit

Minns ni mig?

2012-04-04 / 18:43:39 Personligt / 5 comment(s)

Nu får bloggpausen vara över! Hade inte alls planerat att ta en så lång paus, hade inte tänkt ta någon alls faktiskt, men skolan tar upp nästan all min tid nu. Är ju bara två månader kvar sen är jag helt färdig! Ska bli så skönt att slippa plugga och börja jobba, äntligen :) Blir så glad av att se att så många av er ändå tittat in här varje dag under dessa veckor, ni är så fina!
Har en spännande nyhet att berätta för er också! Spännande för mig i alla fall ;-)