The magical forest

2011-09-28 / 19:48:34 Fotografering / 30 comment(s)

Onsdag och lillördag. Var ute och fotade lite i den magiska skogen Bondebacka tidigare idag. Älskar att hela naturen byter färg nu. Allt är så fint!

På tal om något helt annat så har jag ett riktigt sug efter att göra någon god dessert till helgen. Har letat runt bland Leilas recept och hittat tre stycken som verkar riktigt goda! Chokladcheesecake, Semifreddo (blandning mellan mousse och glass) och Tarteletter fyllda med vaniljkräm och bär. Ska höra med min karl om vad han tycker låter godast! Efter Idol idag går ju Leila bakar i Frankrike på Sjuan. Ännu mer inspiration!

VIP Inbjudan

2011-09-21 / 13:42:13 / 3 comment(s)

Ikväll är det invigning för Motalas lekland! Jag blev tillfrågad att fota och det tackar jag knappast nej till plus att man får åka lite rutschkana! ;-) Blir som barn på nytt! Nu bjuder jag på några halvt oseriösa bilder på mig som jag tog med självutlösaren tidigare idag. Hoppas ni får det lika roligt som jag ikväll!

A piece of cake

2011-09-20 / 20:46:49 Personligt / 2 comment(s)

Har suttit och tittat på Leila bakar i Frankrike. Önskar att jag var så duktig på att baka som hon är! Drömmer också om köket som hon har, allt i härliga pastellfärger och en fransk lantlig stil. Vill flytta hemifrån nu, hehe. Men nu är det ju idol för hela slanten! Lite kul att Motalakillen håller sig kvar. Annars är femtonåringen Amanda en stor favorit för mig. Nu ska jag fortsätta titta! Ha det fint!


{Bilder från google}

Victoria's Secret

2011-09-16 / 09:16:00 Victoria's Secret / 8 comment(s)

Min beställning har kommit! Blev en ganska så liten order den här gången så det verkar som jag slipper betala tull! Men man vet ju aldrig, sist skickades en faktura hem till mig en månad senare så vi får väl se. Fem stycken trosor plus ett par bikinitrosor blev det i alla fall ♥

I'm back!

2011-09-15 / 11:50:33 Kreativitet / 9 comment(s)

Tre kalas inom loppet av en vecka. Det är inte illa! Under den gångna veckan har jag även varit i Ullared och åkt på en dunderförkylning samt varit i skolan lite för mycket (enligt min mening) och ätit ganska mycket tårta. Sen har min frånvaro också berott på att jag varit internetlös. Livet som ungdom är inte lätt då inte.. Men nu ska jag fira min kära mamma som fyller år! Vi hörs :-)

Last breath of summer air

2011-09-08 / 19:34:00 Fotografering / 12 comment(s)

Nybakta kladdkakemuffins står på spisen och svalnar och födelsedagstårtan står i kylen. Imorgon fyller nämligen min lillasyster nio år. Inte klokt vad tiden går fort. Har suttit och gjort inbjudningskort till hennes födelsedagskalas under dagen och nu slår jag in det sista av paketen. Allt går självklart i rosa! Kommer kanske lite bilder imorn. Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp varm choklad och titta på Halv åtta hos mig. Hoppas ni får en bra kväll!

Never give up.

2011-09-06 / 23:00:04 Fotografering / 6 comment(s)

"A new baby is like the beginning of all things - wonder, hope, a dream of possibilities"

2011-09-05 / 13:06:32 Fotografering / 8 comment(s)

Mickes underbart söta brorson Svante kom på besök igår! Blir kanske att ta några fler bilder på honom ikväll när det är kalas. Dessa är tagna i somras!

Nu underhåller jag mig med en föreläsning i konsumentbeteende. Går knappt att höra vad läraren säger så då är det bra att den är streamad så man kan lyssna igen, för det lär behövas.. Kursen är iaf intressant så det är väl himla tur det!


Canon EOS 500D + Canon 50mm f/1.4 USM

Victoria's Secret

2011-09-04 / 15:26:00 Victoria's Secret / 6 comment(s)

Har lagt en ny beställning från Victoria's Secret. Borde komma i slutet av nästa vecka! Dock så glömde jag beställa några grejer så blir en till beställning sen innan jul så jag kan handla lite julklappar där med! ♥


Bilder från weheartit.com

"Think of what's best for you"

2011-09-04 / 12:20:58 Personligt / 4 comment(s)

Jag är en riktig godisgris. Godis, chips, fika och läsk är vardag för mig. När det blir helg, ja då tripplar jag doserna sötsaker. Jag tror faktiskt att jag har ett sockerberoende.. Jag vet inte hur många gånger jag sagt till mig själv (och andra) att "nu ska jag sluta äta godis på vardagar, nu får det vara nog!" Men lyckas aldrig hålla det. Jag har till och med provat kromtabletter som ska lindra sötbehovet men inte heller det hjälpte. I fem år har jag ätit sötsaker varje dag. Men jag tänkte, om jag går ut med detta på bloggen, låter mig själv få skämmas lite för att jag är så svag för något så ohälsosamt och samtidigt gör mitt bästa så kanske det går bättre? Ja, nu får det bannemig vara nog, på riktigt! 
Tips på nyttiga mellanmål & snacks tas tacksamt emot! 


Nyttiga och sura blåbär

Och över en natt blev det höst!

2011-09-01 / 21:37:00 Fotografering / 10 comment(s)
Jag önskar att jag kunde skriva att jag satt med en mysig kofta omkring mig, att jag hade en varm kopp choklad i handen och att fötterna värmdes av mina gosiga duntofflor, men då hade hela inlägget varit en lögn. September är i alla fall kommen och jag välkomnar hösten med stora armar.