Victoria's Secret

2011-06-29 / 09:55:44 Victoria's Secret / 3 comment(s)

Efter mycket om och men och tullavgifter så har min Victoria's Secret order äntligen kommit! Alla grejer passade förutom den färgstarka bikiniunderdelen som var på tok för stor, men det går kanske att fixa med lite nål och tråd! Igår åkte även resväskan fram, åker till Barcelona om precis en vecka nu så måste börja fundera på vad jag ska ta med mig (jag och vågen är alltid osams när jag ska packa resväskan så därför tar det lite tid för mig). 

Midsommarafton i några bilder

2011-06-25 / 14:59:30 / 5 comment(s)Hur du binder en midsommarkrans

2011-06-23 / 10:24:00 / 3 comment(s)

Hej på er! Snart dags för midsommar ju, så härligt :-)
Tänkte ta och tipsa er hur man lättast och snyggast gör en fin midsommarkrans till helgen. Bästa videon jag hittade kommer faktiskt från
Bolibompa, haha. Lättförklarat och bra! Hon ger även bra tips på hur kransen håller sig bättre. Hoppas det är till någon hjälp!


Bild från Nelly.com

The most beautiful things in life are not seen, but felt by heart.

2011-06-22 / 15:42:23 Personligt / 1 comment(s)

Äntligen! Igår fick jag hämta ut min kamera som varit på lagning i fyra veckor. Så nu ska nog inspirationen komma tillbaka hoppas jag! I alla fall, här är lite av det jag fick i födelsedagspresent; Ny digitalkamera, pengar till en ny dator, hårvårdsprodukter, smink, prydnadsgrejer, objektivväska (superfin!) och massa annat smått och gott! Nu ska jag titta på Harry Potter och göra lite scrapbooking :-) Ha det fint!

20 Juni, min födelsedag

2011-06-21 / 13:40:51 / 7 comment(s)

Igår tog jag ett stort kliv in i vuxenvärlden, jag fyllde nämligen 20 år!
Under den stora dagen besökte jag systembolaget (där jag kände mig något vilsen och hade en himla beslutsångest), drack kaffe (iaf försökte, blev mest en del fula miner åt smaken), öppnade fina paket och åt mycket tårta. Sånt som hör till på en födelsedag. Lägger upp lite fler bilder senare tänkte jag,
då får ni se lite av det jag fått också! Ha det fint!

"The fairy tale is all about the shoe at the end, and I'm a big shoe girl"

2011-06-17 / 16:09:18 / 4 comment(s)

Regnet har piskat mot fönsterrutorna hela förmiddagen men nu verkar solen vilja titta fram lite. Skönt, det är ju trots allt Vätternrundan och allt. Under en vecka om året är det full rörelse i vår lilla stad. Vägar stängs av så man måste ta omvägar in till stan, butikerna har öppet längre, det är människor överallt, helt omöjligt att hitta en parkeringplats och så kommer det lite artister hit.. När den veckan är över dör Motala på nytt, dvs. på söndag. 

Det har blivit mycket jobb för mig under veckan men jag har också unnat mig lite extra på lunchrasterna. Igår kom jag hem med två par skor. Tycker blommotivet var så fint! Ikväll har vi öppet till 22. Vem tusan kommer och köper leksaker så sent? Jaja, kom gärna förbi om ni är i trakterna :-)


Never miss an opportunity to make others happy

2011-06-06 / 08:54:00 Personligt / 9 comment(s)

Det har varit en fin helg med strålande solsken, minigolf, grillning på stranden och mängder av glass! Det är så skönt att vara ledig! Jag har för en gång skull tid med att bara sitta ute och läsa en bok. Det är härligt ni! Hoppas att solen vill titta fram idag med så jag kan bli lite brun någongång!

Köpte en aprikos- och en ceriesefärgad tubtopp på Ginatricot förra veckan, me like!

Back in the good old days..

2011-06-05 / 22:58:04 / 2 comment(s)

Igår var jag lite sentimental av mig. Det var nämligen ett år sedan jag tog studenten. Ett år sen! Hur snabbt går tiden egentligen? Känns som det var igår vi satt och åt jordgubbar och drack champagne i min trädgård. Jag minns att jag nästan kände mig lite förvirrad hela dagen och jag förstod nog inte vad det var som hände egentligen, allt gick så snabbt. Kunde jag spola tillbaka tiden skulle jag vilja uppleva studenten en gång till och njuta av varje sekund av den! På fredag är det dags för årets studenter att springa ut här och det kommer nog kännas lite i hjärtat att bara stå och titta på.. 

"If friends were flowers, I'd pick you"

2011-06-02 / 14:24:04 Fotografering / 4 comment(s)

Hej på er! Nu har mitt sommarlov äntligen börjat! Igår var jag ute i Linköping och firade in det med några fina klassisar. Satt på en uteservering,
drack några drinkar och hade det trevligt. Nu ska jag iväg på släktkalas. Ha det fint!