Ge mig förmågan att kunna forma orden.

2009-03-31 / 07:30:26 Personligt / 1 comment(s)
God morgon. Jag strulade till det med några koder här på bloggen och allt gick fel, därför har den varit lösenordsskyddad i en dag, så att ni skulle slippa se hur det blev. Men nu har jag fått ordning på det, på både gott och ont. Jag tyckte om att ha den lösenordsskyddad, så mycket att jag faktiskt överväger om jag skulle ha den så...

Idag skriver jag mitt första naturkunskaps prov, jag känner mig inte särsklit peppad för det.
Det som tar upp mest plats i mitt huvud är tankarna på att påsklovet börjar närma sig. Det ska bli så skönt, att bara mysa och ta det lugnt i en hel vecka. Man kan ju hoppas att solen vill lysa lite på oss då också, så jag kan byta till vårjackan och tygskorna.
Nu längtar jag till våren som aldrig förr.


Ge mig förmågan att kunna skriva.
Att kunna uttrycka mig och slippa allting
Allt de där som byggs på inuti.

27 Mars (Eller var det December?)

2009-03-27 / 15:57:18 Personligt / 5 comment(s)
Jag har huvudvärk. Jag har haft det fram och tillbaka i över en vecka nu.
Hela min kropp är.. slut. Det ömmar, kliar och river lite för mycket.

Ikväll kommer iallafall världens bästa kille hit, och så är det final i let's dance, då kan det inte bli mycket bättre, eller jo, påsklovet skulle gärna få börja nu också, men nu är det inte alls långt kvar. (Jag måste lära mig att skriva kortare meningar).

Hur som helst, imorgon åker jag och snyggingen in till Linköping, sedan drar det tråkiga igång igen - plugga. Nästa vecka kommer bjuda på ett naturkunskapsprov och det enda jag vet är att H2O = vatten.

Men nu är det fredag, och jag ska snart bege mig ut i snön igen för att köpa lite fredagsgodis. (Jag verkligen älskar att kalla det fredag- och lördagsgodis, låter som man är sju år igen!)
Ha en bra helg allesammans!


En liten video också, allt är från 2008

Jag vill ha värme, sol och sommar.

2009-03-22 / 16:33:21 Personligt / 5 comment(s)