Sunset Beach

2008-05-26 / 17:54:29 Personligt / 4 comment(s)

Jag kommer ihåg en sommar för ganska längesen nu,
då jag varje förmiddag satt bänkad framför tvn för att kolla på Sunset Beach.
En av 90-talets bästa serier!
Nu har jag fått ett infall och börjat kolla på det igen, och denna sommar kommer förmiddagarna spenderas med Sunset Beach :-)

sunset beach

Without a voice.

2008-05-15 / 16:36:05 / 0 comment(s)

Tröstäta är det bästa som finns, utan att överdriva. Man blir mätt, glad och lite rundare. Idag tröstäter jag för att jag abrupt nog nästan tappat rösten och att mina ögonbryn ser ut att vara brungröna. Fast jag hade inte tänkt klaga på det, utan istället hylla den underbart goda kladdkaka som ligger på min säng, att det är plusgrader ute och att min säng är jävligt skön.

Så fort jag gjort historian ska jag lägga mig i min otroligt sköna säng, slå igång en film utan att kunna säga ett ord. Fan vad skönt!

Sommarlängtan.

2008-05-14 / 21:58:05 / 1 comment(s)
Vår med ljusare tider, med fler skratt och sol i ögonen.
Nu när den värsta huvudvärken har gått över så sitter jag och kollar på Top Model och rullar Jason Mraz - I'm Yours på tungan, det sitter jävligt fint och det skulle sitta jävligt mycket bättre om det kunde bli lite sommar nu. Jag vet att jag tjatar, men det är mer än efterlängtat och jag vill bara ha lov. Och på sommaren finns mer att göra än att sitta inne och häcka. Plus att man inte behöver tänka på några studier :-)

Saleisha, nya top model. Hade hoppats på Chantall. Nåja, kanske kan min favorit vinna i nästa säsong. Nu ska jag kika på Desperate Houswives, sen är det godnatt.

Godnatt.

2008-05-13 / 22:03:20 / 0 comment(s)

emeloj
Det är dags för mig att skärpa mig, skaffa självdiciplin, en pojke och en framtid. Jag har inte gjort någonting den senaste tiden. Det har inte hänt nånting speciellt, livet har inte haft någon krydda helt enkelt. Jag har också funderat på vad jag ska göra med mitt liv, och att bara dega låter rätt ok just nu. Jag får se till att skärpa mig de sista fyra veckorna ut, sen kan jag dega hur mycket jag vill.

Nej, nu ska jag lägga mig och sova bort huvudvärken och vänta på att någon snygg pojke kommer ridandes på en vit häst och hämtar mig. Pusshej.

Spontanitet.

2008-05-13 / 17:14:20 Personligt / 3 comment(s)

Det finns ingenting som gör mig lika glad som ett spontant infall i den gråa vardagen. En gullig lapp på köksbordet, en kram av en oväntad person och oväntade besök. Vi tar till så många knep som möjligt för att planera allt i minsta detalj bara för att göra allt en smula mer ointressant och tråkigt. Spontana infall är ingens vardag, det är snarare en ovanlighet. Jag vill vara spontan och ha spontana människor runtom mig. Det finns tyvärr alldeles för få och jag önskar att livet kunde bli en aning mer spontant.

En helg inne i stan.

2008-05-03 / 20:14:03 Personligt / 4 comment(s)

Det har blivit en helg på stan. Igår åkte jag upp för att leta en bikini, och äntligen så hitta jag en också! Sen idag så har jag jobbat och efteråt köpte jag mig ett par nya svarta ballerinaskor.
Idag har vi även firat några i släkten, och jag övningskörde hem, det gick inget vidare idag, nu kollar jag på One Tree Hill :-) Mycket bättre!
Beställde även en tid inne på Harmoni för ögonfrans- och brynfärgning.
Lite chips kan väl inte skada till mitt tv-tittande nu, Ciao!
bikinishoes