Bröllop på Kanalmagasinet utanför Mem; Marina & Christian

2016-08-09 / 13:52:51 Foto - Bröllop / 0 comment(s)
Det var i augusti förra året, påväg till Panduros mässa i Norge, som Marina nämnde att hon och Christian skulle gifta sig och att hon hade kollat in min hemsida. För er som inte vet så är alltså Marina en av mina chefer på Lekia så jag drar inte iväg till Norge med alla mina potentiella kunder ;)
 
Smhi och Yr var inte riktigt överens den dagen. Vi fick uppleva solsken, blåst, värme, kyla och lite regn men hela dagen var underbar. Paret delade en intim first look följt av ett tjoande från brudföljet ;) Det här bröllopet var det första för säsongen och även det första efter mitt egna vilket jag tror gjorde mig mer känslosam än någonsin för tårarna slutade aldrig hinna under vigseln. När vigseln var över sprang Marina & Christan ut på kyrkbacken och rosbladen for åt alla möjliga höll, haha. Vissa gäster som kastade fick sina egan rosblad på sig på grund av all blåst :)
 
Festen höll till på Kanalmagasinet utanför Mem, en fantastisk lokal med högt i tak och vackra kristallkronor. Det bjöds på många fina tal och roliga spex från gästernas sida, en helt lyckad bröllopsfest med andra ord. Ta er en titt på bilderna nedan:
 
 
Ett roligt inslag under kvällen var när brudparet skulle hitta "deras" låt. Flera låtar spelades och till varje låt kom brudparet fram från gardinen och möttes av gästernas jubel. För varje låt ökades entusiasmen och när sista låten, "Sun is shining" spelades, kom det konfettiblomber, serpentiner, vimplar och ballonger, alla gick helt crazy!
 
Tusen tack Marina & Christian för ett oslagbart bröllop!

NAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!