Bröllopsfotografering Linköping; Emelie & Eric

2015-05-29 / 11:29:00 Foto - Bröllop / 3 comment(s)
Förra helgen rullade bilen mot Linköping där vigseln mellan Emelie och Eric skulle ske. Förutom den värme som brudparet spred, var det även första dagen på länge som solen sken och man kunde gå utan jacka. Ett tag i alla fall ;) Vigseln ägde rum i Linköpings Domkyrka och innan det träffade jag brudparet tillsammans med deras brudfölje för att ta lite gruppbilder samt porträtt. Temat gick i grönt, vilket var passande för en sådan underbar vårdag! Här kommer en liten sneak peek på några av bilderna. Fler kommer senare. Ha en underbar fredag!
 
 
Bröllopsfotograf Linköping, Bröllop Linköpings domkyrka, Bröllopsfotografering Linköping

Bröllopsfotografering Vadstena; Cecilia & Linus

2015-05-22 / 08:56:00 Foto - Bröllop / 6 comment(s)
Här kommer en första smygtitt från bröllopsfotograferingen förra helgen med Cecilia och Linus. Vi började att fota ute på Vadstena pir för att sedan fortsätta in mot slottet och till sist i en björkskog vid Kartorp. Börjar med några bilder vi tog vid vattnet. Fler bilder från vigsel och festen kommer i ett senare inlägg (och vilka detaljer det fanns på festen! Ska kalla bruden för kreativa-Cissi framöver). Nu ska jag förbereda för morgondagens bröllop i Linköping. Ha en underbar fredag! 
 
 
 

En dag i Girona

2015-05-14 / 09:10:17 Fotografering / 2 comment(s)
Efter att ha sprungit åt fel håll på tågstationen, sprungit tillbaka i fel riktning i rulltrappan så hann vi tillslut med tåget till Girona. Jag besökte staden en snabbis 2008 men hade ingen aning om att vi skulle hitta ett sånt här smultronställe. Staden kändes som en blandning av Rom och Toscana.
 
Efter att vi vandrat runt ett tag kom vi till den berömda glassbutiken som Malin pratat om. Utanför stod kameramän, människor filmade med sina mobiler och vi hade ingen aning om vad som hände. Lyckligtvis hade vi ju vår tolk med oss så efter en stund fick vi reda på att ägaren till butiken var där (som visst är känd) och det skulle bli någon form av TV-inspelning. Det tog ett tag innan vi väl fick smaka på den där glassen men det var det värt  ;)