Bröllopsfotograf i Linköping

2015-06-26 / 09:02:00 Foto - Bröllop / 3 comment(s)
Emelie och Eric träffades när de pluggade ekonomi i Kalmar men det var inte förrän båda blev 08:or som de blev tillsammans. Eric börjar med att skicka blommor till Emelies jobb och bjuder ut henne på middag och jag tror att den middagen gick ganska bra då de nu sa ja till varandra i Linköpings Domkyrka. Frieritet bestod av en skattjakt i Barcelona. Emelie äter frukost på hotellet och får in ett brev om en skattjakt. Det hon inte vet är att Eric har varit ute och gömt brev med olika ledtrådar i olika delar av Barcelona på morgonen. Hon får ledtrådar i breven om vart hon ska gå härnäst och när hon kommer till den sista platsen, som är den stora och vackra katedralen, går Eric ner på knä och friar till henne. Hade man gjort en film av det här, så vet jag att jag gråtit.
 
Jag känner mig så glad som fick vara med och dokumenera deras dag. Här kommer ett större urval från den soliga och varma bröllopsdagen i slutet av maj.
 
 
Vigseln ägde rum i Linköpings domkyrka och förutom när deras löften lästes upp så var favoritögonblicket när Erics mamma sjöng för dem och blickarna de gav varandra just då. Så underbart!
 
 


Madde

Vilka underbara bilder på brudparet!!

Datum: 2015-06-26 / Tid: 11:45:42
Lovisa

väldigt vackra bilder :)

Datum: 2015-07-03 / Tid: 12:40:10
Madelene Englund

Så underbara bilder :-)

Datum: 2015-07-06 / Tid: 10:47:43 / Blogg: http://madeleneenglund.blogg.se/NAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!