Bröllopstisdag - Brudklänningen

2015-12-08 / 17:04:00 Bröllopstisdag / 1 comment(s)
Att hitta den rätta bröllopsklänningen trodde jag skulle vara hur svårt som helst och nästan omöjligt för en så kort tjej som jag är. Jag är knappt 160 cm lång och trodde att jag skulle se ut som en enda stor gräddbakelse om jag fick på mig en brudklänning. MEN så fel jag hade. Det var så himla mysigt och roligt och det fanns sååå mycket att välja på! Mamma fick följa med som smakråd, hon känner mig bäst och vet vad jag gillar plus att hon alltid är ärlig.
 
Jag visade lite inspirationsbilder i butikerna på vad jag tycker är fint men var såklart öppen för förslag eftersom jag inte visste vad jag skulle passa i. Ing-Marie på Partyworld var helt fantastisk. Hon kollade efter vad jag gillade och vad som jag skulle passa i och första klänningen hon tog fram föll både mamma och jag för. Jag provade några till efter det för att ha något att jämföra med och gick över till Bröllopshuset också men inget slog den första.
 
Nu 3 månader senare har klänningen kommit i min storlek så om en vecka ska jag in och prova den igen! Oavsett storlek så är den ju för lång för mig så justeringar behöver göras. Jag hoppas att den är lika fin som jag vill minnas! Klänningen kommer vara hemlig fram till den 21 maj ♥
 
Några av alla vackra klänningar som jag har fått fotografera i år.
 
 
Det här bilden har jag haft sparad på datorn sedan jag var tonåring. Det här var drömklänningen à la 2005. Den här klänningen hade jag nog drunknat i och blivit som en gräddtårta. Smaken har ändrats en del också på 10 år men väldigt roligt att kolla tillbaka på :)
 
Inte min klänning


Anonym

Du kommer bli så fin! Din smak är heltoklanderlig så:-) marre

Datum: 2015-12-08 / Tid: 17:21:38NAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!