Bröllopstisdag - Brudklänningen

2015-12-08 / 17:04:00 Bröllopstisdag / 1 comment(s)
Att hitta den rätta bröllopsklänningen trodde jag skulle vara hur svårt som helst och nästan omöjligt för en så kort tjej som jag är. Jag är knappt 160 cm lång och trodde att jag skulle se ut som en enda stor gräddbakelse om jag fick på mig en brudklänning. MEN så fel jag hade. Det var så himla mysigt och roligt och det fanns sååå mycket att välja på! Mamma fick följa med som smakråd, hon känner mig bäst och vet vad jag gillar plus att hon alltid är ärlig.
 
Jag visade lite inspirationsbilder i butikerna på vad jag tycker är fint men var såklart öppen för förslag eftersom jag inte visste vad jag skulle passa i. Ing-Marie på Partyworld var helt fantastisk. Hon kollade efter vad jag gillade och vad som jag skulle passa i och första klänningen hon tog fram föll både mamma och jag för. Jag provade några till efter det för att ha något att jämföra med och gick över till Bröllopshuset också men inget slog den första.
 
Nu 3 månader senare har klänningen kommit i min storlek så om en vecka ska jag in och prova den igen! Oavsett storlek så är den ju för lång för mig så justeringar behöver göras. Jag hoppas att den är lika fin som jag vill minnas! Klänningen kommer vara hemlig fram till den 21 maj ♥
 
Några av alla vackra klänningar som jag har fått fotografera i år.
 
 
Det här bilden har jag haft sparad på datorn sedan jag var tonåring. Det här var drömklänningen à la 2005. Den här klänningen hade jag nog drunknat i och blivit som en gräddtårta. Smaken har ändrats en del också på 10 år men väldigt roligt att kolla tillbaka på :)
 
Inte min klänning

Bröllop i Medevi Brunn; Camilla & Niclas

2015-12-06 / 15:28:43 Foto - Bröllop / 2 comment(s)
Camilla & Niclas träffades när de studerade i Örebro. Passande nog var han hennes fadder och Camilla föll för honom direkt. Den 1 augusti 2015 var vänner och familj inbjudna till bröllop i Medevi Brunn, där Niclas en gång även har jobbat. Det hade regnat i dagar men just denna dagen sken solen över det vackra brudparet. Camilla & hennes tärnor gjorde i ordning sig, i ett passande nog rosa rum, medan grabbarna befann sig i sviten. Läs och se mer från deras bröllop med bilderna här nedan.
 
 
Hur fina är inte tjejerna i sina kimonos?! Finns att köpa på Etsy.com
 
När klänningen var på var det nog ingen som kunde hålla tårarna tillbaka, inte minst Camilla som lyste upp hela rummet.
 
Sedan var det dags för bruden och brudgummen att se varandra för första gången på bröllopsdagen. Brudföljet stod en bit bort och vinkade och visslade glatt när de kysste varandra.
 
Och så himla vacker bukett! Mästerverket är gjort av Floras Blomsterdröm i Motala.
 
När brudgummen står på brudens klänning så hon inte kommer loss, Camilla vänder sig om och ger mig och tärnorna ett härligt skratt!
 
Finns det något som slår glädjen som nygift?
 
Middagen fortsatte i Societetssalen där allt gick i vitt, rosa och guld. Det bjöds på tal, räkcocktail och många skratt!
En helt oförglömlig dag. Tack Camilla & Niclas för att jag fick vara med och dela er glädje och dokumentera ert bröllop på bild. Kram Emelie