Bröllop i Vinnerstad; Josefin & Mario

2014-09-14 / 12:20:00 Foto - Bröllop / 2 comment(s)
Förra helgen sken solen rejält i Vinnerstad när det var dags för Josefin & Marios bröllop. Väl framme kliver en strålande vacker brud ut från bilen med ett stort leende och jag visste att dagen skulle bli underbar! Vi gick runt i Prästgården och tog lite porträttbilder tillsammans med best man och tärnan samt deras enskilda porträtt innan det var dags för vigseln. Här kommer ett urval av bilderna:
 
 
Kyrkan hade en otrolig charm med högt i tak och härliga utsmyckningar, helt i mitt tycke! Under vigseln bjöds det på sång från Josefins bror och där var jag inte ensam om att bli rörd. De hade även de sötaste brudnäbbarna som gjorde sitt bästa för att sitta still och sysselsätta sig. I takt med musiken klappade de med klackarna i golvet och när musiken blev för hög höll den yngsta tjejen för öronen. Så himla gulligt!
 
 
Utanför kyrkan blåstes det för fullt med såpbubblor. Mycket skratt, tårar och varma kramar innan det var dags att bege sig mot festlokalen några kilometer bort. Festen hölls i Fornåsa Bygdegård där de hade fixat en otroligt fin vit dukning. Barnen lekte jaga på gräsmattan medan de vuxna minglade. En otroligt rolig dag! Ser fram emot att få visa brudparet alla sina bilder :) Tack Josefin & Mario ♥
 


Sofia

Så vackra bilder och vackert brudpar!

Datum: 2014-09-15 / Tid: 14:37:24
Madde

Underbara bilder

Datum: 2014-09-17 / Tid: 22:54:06 / Blogg: http://madeleneenglund.blogg.seNAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!