Nyföddfotografering Sara; Motala

2014-09-24 / 21:21:00 Foto - Barn & Familj / 4 comment(s)
Lördagen den 13 september, jag sitter i bilkön till McDonalds för att köpa min traditionella bröllopsfotografslunch när jag får ett sms om att lilla Sara har fötts. Glädjetjut och världens gladaste Emelie åker vidare för bröllopsfotografering :-) Tre dagar senare åker jag hem till Marre för att ta några bilder på sötnosen. Blir lika förvånad varje gång hur små de är. Här är hon bara tre dagar gammal, lilla Sara.
 
 
Goa Lea har nu blivit storasyster och tant Emelie har två favorittjejer! Jag plockade med mig lite skämtsaker som storasyster skulle få ha med på bild. Jag vet inte om hon tyckte dem var lika roliga som jag dock ;-)
 
Fina familjen Nordgren! ♥
 

Bröllop i Vikingstad & Sörstad Herrgård; Martina & Markus

2014-09-21 / 15:28:00 Foto - Bröllop / 6 comment(s)
Förra lördagen var det äntligen dags för Markus och Martinas stora dag. Det här bröllopet har jag sett fram emot i månader. Paret var hur gulliga som helst på bröllopsmötet vi hade i våras och både kyrkan och herrgården var helt sagolika! Vikingstad kyrka är den ljusaste kyrkan jag varit i (behövde bara ha ISO 2000, ni fotografer förstår nog min glädje ;-) Markus har en otrolig positiv inställning till allt och Martina är en av de mest omtänksamma personerna jag träffat. Jag kommer ihåg under fotograferingen när Martina och hennes vän stod framför kameran och Martina viskar i vännens öra "Jag älskar dig", sådana stunder är jag så glad att jag får vara med och uppleva.
 
 
Efter väldigt mycket riskastning utanför kyrkan blev brudparet hämtade med häst och vagn och anlände strax därefter på Sörstad Herrgård. Medan jag fick porträttid med Martina och Markus fick gästerna gå en tipspromenad med frågor om brudparet. Halvvägs genom porträtten ser vi att det har kommit en liten fläck längst ner på Martinas klänning och hennes respons blir "Det går bort med lite vatten sen". Rena lugnet själv :-)
 
 
Och vilken dukning de hade gjort! Allt gick i vitt och lila, inklusive brudens skor ;-) Det hölls fina tal och bildspel visades med bilder från när de var små. Min bröllopssäsong kunde inte slutat på bättre sätt den här sommaren! Stort tack ♥
 
 

Bröllop i Vinnerstad; Josefin & Mario

2014-09-14 / 12:20:00 Foto - Bröllop / 2 comment(s)
Förra helgen sken solen rejält i Vinnerstad när det var dags för Josefin & Marios bröllop. Väl framme kliver en strålande vacker brud ut från bilen med ett stort leende och jag visste att dagen skulle bli underbar! Vi gick runt i Prästgården och tog lite porträttbilder tillsammans med best man och tärnan samt deras enskilda porträtt innan det var dags för vigseln. Här kommer ett urval av bilderna:
 
 
Kyrkan hade en otrolig charm med högt i tak och härliga utsmyckningar, helt i mitt tycke! Under vigseln bjöds det på sång från Josefins bror och där var jag inte ensam om att bli rörd. De hade även de sötaste brudnäbbarna som gjorde sitt bästa för att sitta still och sysselsätta sig. I takt med musiken klappade de med klackarna i golvet och när musiken blev för hög höll den yngsta tjejen för öronen. Så himla gulligt!
 
 
Utanför kyrkan blåstes det för fullt med såpbubblor. Mycket skratt, tårar och varma kramar innan det var dags att bege sig mot festlokalen några kilometer bort. Festen hölls i Fornåsa Bygdegård där de hade fixat en otroligt fin vit dukning. Barnen lekte jaga på gräsmattan medan de vuxna minglade. En otroligt rolig dag! Ser fram emot att få visa brudparet alla sina bilder :) Tack Josefin & Mario ♥
 

Bridesmaid Photoshoot

2014-09-10 / 20:39:00 Foto - Bröllop / 2 comment(s)
Förra helgen fotade jag Victoria och Andreas bröllop i Motala kyrka. Brudparet vill behålla bilderna för sig själva så jag bjuder på några bilder på den fina tärnan och min bästa vän Sandra som bokade in en fotografering innan bröllopet. Förutom att hon är en fantastisk vän är hon även en helt otrolig sångerska. När hon sjöng "För kärlekens skull" fick jag gåshud och jag kände mig så stolt att ha en så begåvad vän. Till alla blivande brudpar, letar ni efter en tjej som levererar berörande sång på er bröllopsdag, då är Sandra tjejen för er! ♥