Stillwater, Minnesota Wedding

2014-06-10 / 21:48:00 Foto - Bröllop / 4 comment(s)
 
I torsdags landade jag i Sverige igen efter en oförglömlig vecka i USA. Minnesota är en otroligt fin stat som jag inte hört så mycket om innan men som faktiskt påminner ganska mycket om Sverige med all grönska och vatten. Det som jag verkligen uppskattade med resan var att jag även fick chansen att umgås med Daniel & Jessica och faktiskt lära känna dem innan deras bröllopsmottagning ägde rum. Jag är så glad att jag fick vara med och fira dem denna dag!
 
Mottagningen ägde rum på lördagen. Väderprognoserna varnade för "Thunderstorm" och det fick vi. Vi lyckades däremot pricka in porträttbilderna helt perfekt när det var uppehåll och vi kunde ge oss ut till en vingård i Stillwater. Där fanns helt fantastiska äppelträd och grönskande natur! Helt klart en dröm :-) Mottagningen hölls sedan på Stillwater Public Library där de hyrt både uteterassen och inomhuslokalen. Det kändes ungefär som att vara i ett exotiskt land, så fint var det! Vi hann precis att ta några familjebilder utomhus innan regnet kom, sedan fortsatte kvällen inomhus med dans, jazzmusik och ett helt fantastisk dessertbord! Mer bilder från dagen kommer. Nu ska jag packa för imorgon åker jag till Finland för en vecka :-)
 
Ha det bäst!
Kram Emelie
 


Livetipastell

Kanonbilder!:) Helt klart konstaterat att du kan leverera utomlands oxå!

Datum: 2014-06-10 / Tid: 22:19:14 / Blogg: http://livetipastell.blogg.se/
maja

Vilka otroligt vackra fotografier, som vanligt Emelie! Och vilken cool upplevelse och erfarenhet! :D

Svar: Tack snälla! Ja det var verkligen en upplevelse! :D
Fotograf Emelie Petré

Datum: 2014-06-11 / Tid: 08:35:38 / Blogg: http://majjaeriksson.blogg.se
Malin

Underbart, duktigaste du!

Datum: 2014-06-11 / Tid: 16:59:38
sophie

SÅ vackra bilder! Återigen, så får man verkligen blandade känslor av bilderna du tar, och de känns inte bara som en bild utan så mycket mer! Bra gjort :)

Svar: Åhh, tack så hemskt mycket! Va glad du gör mig! :)
Fotograf Emelie Petré

Datum: 2014-06-12 / Tid: 07:08:42 / Blogg: http://everysecondmatters.blogg.seNAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!