När jag skickar urval till kunder

2013-10-13 / 11:13:00 Fototips / 4 comment(s)
Jag tänkte att jag skulle visa hur det går till när jag skickar ett urval till mina kunder. Först skickar jag ett mail med länken till sidan. Är ni nyfikna kan ni klicka här. :)
 
1. Här samlas alla fotograferingar i album. Ni klickar bara på ert album så kommer ni till nästa sida.
 
 
2. Logga in med er mailadress och lösenordet jag skrev i ett tidigare mail.
 
3. När ni kommit in, kan bilderna vara indelade i album (speciellt om det är bröllopsfotografering), annars syns bilderna direkt här.
 
4. När ni klickat på ett album kommer alla bilder fram. Dessa bilder har min logga på sig, men de bilder ni beställer kommer inte att ha det. Klicka på en bild för att se den i större format.
 
 
5. Då kommer det se ut så här. Klicka på pilen (eller piltangenterna) för att se nästa bild. Klicka på filterknappen för att se hur bilden ser ut i svartvitt. Klicka på favoriterknappen om ni vill beställa den bilden.
 
 
7. För att se vilka bilder ni valt som era favoriter, klickar ni på stjärnan högst upp. Då kommer alla era favoritbilder upp. När ni gjort ert val skickar ni bara ett mail till mig och skriver att ni är färdiga så fixar jag resten :)
 
 

Klart! Nu får ni era bilder på en personlig CD-skiva hem till er :-)


Ellen (alatariel)

Vilket super system! :D Smidigt och bra.

Svar: Ja eller hur! Funkar hur bra som helst :)
Emelie

Datum: 2013-10-13 / Tid: 12:59:34 / Blogg: http://alatariel.papper.fi
fotografhilda.blogg.se

Betalar man en viss summa per bild eller hur funkar de? :)

Svar: Ja precis :)Och ju fler man köper desto billigare blir styckpriset per bild :)
Emelie

Datum: 2013-10-14 / Tid: 13:13:15 / Blogg: http://fotografhilda.blogg.se/
Frida

Sv: Tack så jätte mycket, så snällt sagt!! :D

Snyggt system! Är det shootproof? Har funderat på de, men inte riktigt fattat hur det funkar med valen. Ser du någonstans vilka dom valt som favoriter? :)

Svar: Japp, det är shootproof! :) Verkligen hur smidigt som helst! Jag ser vilka bilder de har valt till som favoriter (man kan även logga in med flera mailadresser ifall någon annan familjemedlem vill beställa några bilder) Är så grymt nöjd! Betalar ca 70 kr/mån och då får jag ha 1500 bilder :)
Emelie

Datum: 2013-10-21 / Tid: 11:54:04 / Blogg: http://blogg.fotografia.se
Jonas

Väldigt intressant inlägg. Visst har shootproof funktioner som gör att man kan köpa bilder direkt också? Varför har du valt att inte använda dig av det i så fall?

Svar: Yes det har det :) Anledningen är för att jag ofta har erbjudanden att bilderna blir billigare om de köper minst 10 st samt ett paketpris för allihopa, då klarar inte shootproof av det. Sedan så fakturerar jag via frilansfinans så slipper jag sköta bokföringen, himla smidigt på så sätt :)
Emelie

Datum: 2014-01-13 / Tid: 19:56:15NAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!