Nytt år, nytt jobb och ett stort tack!

2013-12-30 / 09:23:00 Personligt / 2 comment(s)
 
2013 har varit ett fantastiskt år på många sätt. Jag har fått möjligheten att träffa så många goa barn och familjer och helt underbara brudpar genom fotograferingen. Och det är tack vare mitt vanliga jobb som jag har kunnat syssla med detta och fortfarande behålla fotandet som ett intresse. Jag har haft världens bästa jobb på Lekia nere i stan och blivit riktigt förälskad i den lilla butiken. Och nu är det dags för ytterligare utmaningar! Efter årsskiftet kommer jag börja jobba i vår stora leksaksbutik i Bråstorp och även sitta inne på kontoret lite mer. Det känns spännande, läskigt, pirrigt, roligt och förväntansfullt!
 
Jag kommer självklart fortsätta att fotografera på fritiden, dvs kvällar, helger och alla lediga timmar däremellan! Med detta vill jag mest bara tacka alla underbara människor som har hjälpt mig göra det som jag brinner för, som har gillat och kommenterat och självklart ett stort tack till alla mina kunder! Jag ser fram emot ett fantastiskt 2014! :-)


maja

Jag ser fram emot att fortsätta följa dig Emelie! Gott nytt år! :D

Svar: Tack detsamma! Gott nytt år Maja :)
Emelie

Datum: 2013-12-30 / Tid: 12:04:51 / Blogg: http://majjaeriksson.blogg.se
Livetipastell

Har hört många säga att de vill boka dig:) Du har verkligen kämpat hårt för att ta absolut så många foto"jobb" som du kunnat. Ordet sprider sig snabbt om hur duktig du är:)

Svar: <3
Emelie

Datum: 2013-12-30 / Tid: 20:57:13 / Blogg: http://livetipastell.blogg.se/NAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!