Nytt år, nytt jobb och ett stort tack!

2013-12-30 / 09:23:00 Personligt / 2 comment(s)
 
2013 har varit ett fantastiskt år på många sätt. Jag har fått möjligheten att träffa så många goa barn och familjer och helt underbara brudpar genom fotograferingen. Och det är tack vare mitt vanliga jobb som jag har kunnat syssla med detta och fortfarande behålla fotandet som ett intresse. Jag har haft världens bästa jobb på Lekia nere i stan och blivit riktigt förälskad i den lilla butiken. Och nu är det dags för ytterligare utmaningar! Efter årsskiftet kommer jag börja jobba i vår stora leksaksbutik i Bråstorp och även sitta inne på kontoret lite mer. Det känns spännande, läskigt, pirrigt, roligt och förväntansfullt!
 
Jag kommer självklart fortsätta att fotografera på fritiden, dvs kvällar, helger och alla lediga timmar däremellan! Med detta vill jag mest bara tacka alla underbara människor som har hjälpt mig göra det som jag brinner för, som har gillat och kommenterat och självklart ett stort tack till alla mina kunder! Jag ser fram emot ett fantastiskt 2014! :-)

Dan före dopparedan

2013-12-23 / 09:00:08 Kreativitet / 3 comment(s)
 
Tomteluvan är på och humöret på topp! Roligaste dagen på året är här och sista dagen innan jul och lite ledighet :-) Nu ska det säljas leksaker för fulla muggar! Woop Woop!

Josefin & Daniels heldagsbröllop

2013-12-19 / 20:19:00 Foto - Bröllop / 4 comment(s)
I lördags gifte sig Daniel med sin Josefin ute i Fornåsa Bygdegård. Det var en något nervös och pirrig men som alla vet, en sprudlande glad Josefin som satt i frisörstolen när jag kom fram. Hennes frisyr var den mest eleganta jag har sett, ett mästerverk och underbart att fota. Väl i Fornåsa gick bruden fram till altaret med sin pappa och Daniel satt vid pianot och spelade en egenkomponerad låt till Josefin. Så himla fint! Det finns nog ingen som har träffat dem som inte ser kärleken de har till varandra. Jag är helt övertygad om att de har hittat rätt och att de kommer att klara av allt tillsammans, så länge de lever. Här kommer hela 52 bilder som visar hur underbar dagen var.