Sista november.

2011-11-30 / 18:16:45 Personligt / 4 comment(s)

Hade en intervju med butikschefen på Gina Tricot idag. Vi kommer nog vara experter på att intervjua folk när utbildningen är klar så många butikschefer som vi intervjuar, men jag har aldrig själv blivit intervjuad, haha! December imorgon och fortfarande plusgrader ute. Det gillas! Var ute förut och hade en photoshoot med mig själv (eftersom min modell inte befinner sig i Sverige än). Men då kändes det som 10 minus! Gjorde världens grimas på bilden nedan så blir bara en sneak peak ¬


Berättade jag att skorna gick sönder efter bara 3 dagar? Klacken gick av och jag hamnade på backen men skomakaren fixade det som tur var!

Nu ska jag lära mig att fota bröllop!

2011-11-28 / 18:22:14 Personligt / 7 comment(s)

Äntligen! Såg på min mail nyss att jag nu kan gå Emelie Ohlssons webbkurs om Bröllopsfotografering! Har längtat som bara den, så ska bli riktigt spännande :) Jag köpte för någon månad sedan en helårsprenumeration på hennes nya fototidning, SHOOT magazin (och då fick man en webbkurs gratis!) så den borde trilla in i brevlådan i början på december också :) Skönt att ha något roligt att se fram emot nu i höstmörkret.

Favoriter från i höst

2011-11-18 / 16:47:57 Fotografering / 15 comment(s)

Hej på er, det var inte igår! Roligt att se att några av er ändå tittar in här fastän bloggen har stått stilla. Jag jobbar lite med en tävling som snart ska komma upp här, hoppas det blir bra :) Sen ska bloggen rulla på som vanligt igen! Ikväll ska jag hem till Micke och kolla på idol och äta hemmagjord pizza med hans familj, ja Micke också förstås. Mys! Hoppas ni får en fin fredagskväll!

Information om Victoria's Secret

2011-11-10 / 21:39:38 Victoria's Secret / 6 comment(s)

Får alltid frågor om vart jag beställer mina Victoria's Secret grejer och hur mycket frakt och tull kostar så tänkte besvara frågorna i ett separat inlägg här :) Jag beställer från deras hemsida Victoriassecret.com. För att beställa varor måste du först skapa ett konto hos dem, vilket går på en minut! Ju mer du handlar, desto dyrare blir frakten. Men på ett ungefär så ligger den på en fjärdedel av summan du handlar för. När varorna sedan kommer till Sverige måste du dessutom betala tull. Tullen är ungefär en tredjedel av hela summan. Så är man en storkund hos dem tjänar man nästan på att åka till New York och handla allt i butik istället ;)

I min senaste order beställde jag en jättefin pyjamas, body loations, body butter mm och en liten julklapp till mamma.

Julpyssel, glögg och pepparkakor

2011-11-10 / 20:13:00 Personligt / 4 comment(s)

Igår hade vi pysselkväll på jobbet. Vi valde ut julpyssel från Panduros sortiment som vi kan ha och skylta med i butiken. Var himla trevligt! Efter lite pyssel, glögg och pepparkakor tog vi några varv i leklandet också! Jag tror knappast att man kan ha ett roligare jobb! Leksaksaffär med en stor panduroavdelning och så ett lekland på övervåningen! Ska dit och äta imorn, restaurangen på leklandet har hur god mat som helst!

 

Victoria's Secret ♥

2011-11-09 / 17:19:00 Victoria's Secret / 6 comment(s)
Igår kom äntligen mitt efterlängtade Victoria's Secret paket. Innehöll en fin pyjamas, lite julklappar och body lotions mm. Så fint inslagna var de med! Visar grejerna imorn. Kartongerna kommer att få fortsätta att pryda mitt rum ♥

"Photography is about finding something interesting in an ordinary place"

2011-11-07 / 21:19:03 Fotografering / 3 comment(s)

Vet ni vad som händer på fredag gott folk? Då går jag och blir lika modern som resten av er! Ska nämligen köpa en laptop! Mina datorer, både hos mamma och pappa, sjunger på sista versen nu så ska bli så skönt med en dator som inte stannar upp i mitten av alla föreläsningar och sedan bara dör. Kommer kunna se på alla mina serier i sängen nu också! Looovely ♥

 

New Shoes

2011-11-05 / 08:52:01 / 25 comment(s)

Jag är nu ägare till världens finaste par skor. Förvånansvärt sköna måste jag säga. Trodde nästan inte att jag skulle klara av att gå i dem men jag tackar för den höga klacken och mina 10 extra centimeter! Skorna är från yesstyle. Finns även i vita som jag nog ska beställa framöver :)