Under 2012 ska jag...

2011-12-31 / 09:36:11 Personligt / 4 comment(s)

Ville bara önska alla bloggläsare ett gott nytt år och tacka för alla fina kommentarer jag fått under hela 2011. Jag ska strax åka till jobbet och efter det blir att fixa lite inför kvällen! Hoppas ni alla får en jättetrevlig kväll så hörs vi nästa år igen :-)

So go live your life

2011-12-29 / 22:36:27 Fotografering / 3 comment(s)

Har börjat gilla bilder med fina citat på. Så här kommer en bild jag knäppte av i tisdags med ett citat jag gillar! ¬ 

New Year's Eve

2011-12-28 / 21:38:43 / 0 comment(s)Hittade en fin liten klänning på Gina Tricots rea som får bli nyårsklänningen i år! Till det en halsring, glittrigt guldnagellack och dessa snygga skor.
Tror nyår kommer bli riktigt bra!

Sitter och tittar på sista Harry Potter filmen nu, igen.. Såg den imorse innan jobbet också, haha. Är som ett litet barn, kan se filmerna om och om igen utan att tröttna! Blir en tidig kväll, jobb hela dagen lång imorn! Ha det bäst!

Christmas Eve - Pictures

2011-12-26 / 18:52:02 / 5 comment(s)

Hej på er! Har ni haft en bra jul? Min har varit lika mysig och stressig som vanligt.
Åker runt till 6 ställen så hinner träffa hela tjocka släkten plus några fler vilket är roligt. Önskar bara att jag och Micke kunde träffas någon julafton också (vår fjärde jul ihop och har inte hunnit ses en enda julafton!) Men här kommer några bilder från min jul i alla fall. Blev inte så många, fanns ju inte riktigt tid bland allt farande, paketutdelande och Kalle Anka ;-) KramFly where your heart take you

2011-12-23 / 11:06:56 Personligt / 6 comment(s)

Dan före dopparedan. Tycker att december har gått så himla fort. Vid den här tiden har jag i normala fall redan hunnit titta på alla mina favorit julfilmer (Ensam hemma, Grinchen, All I want for Christmas och julklappsjakten) men i år har jag inte hunnit se en enda. Hoppas att jag kommer i lite julstämning på jobbet idag i alla fall :) Handelns viktigaste dag så nu kör vi!

My thoughts are many miles away, they lie with you when you're asleep and kiss you when you start your day

2011-12-21 / 21:21:39 Kreativitet / 3 comment(s)

Först och främst vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. I fredags skrev jag årets sista tenta och i måndags var sista seminariet. Så nu har jag äntligen lite välförtjänt "jullov".

Lite snö har fått i Motala också. Det har varit ganska skönt med ett snöfritt december än så länge men hoppas självklart att det ligger ett fint vitt täcke på marken på julafton så den speciella julkänslan infinner sig. Idag handlade jag de sista julklapparna och nu är alla klappar inslagna. Resten av veckan består av jobb! Hoppas ni har det bra i decembermörkret :)
Köpte tags och en stämpelsats från panudro och gjorde dessa fina julklappsetiketter  ↑

Wedding inspiration

2011-12-06 / 20:17:05 / 8 comment(s)

Har genomgått 60% av Emelie Ohlssons bröllopskurs nu. Den tar upp så himla bra grejer! Allt ifrån första mötet med brudparet och ljussättningen på porträttfotograferingen till själva vigselcermonin och brudskålen. Har kvar de sista delarna som handlar om att leverera bilderna till kunden och hur det är att jobba som bröllopsfotograf. Blir så himla inspirerad av att se alla fina bilder. Åhh vill fota nu!!


Bilder och utdrag av Emelie Ohlsson

Photoshoot

2011-12-02 / 09:02:30 / 17 comment(s)

Underbara fredag! Såg på julkalendern imorse, missade gårdagens. Men var inget att hänga i julgranen ni. Tycker de kan visa Greveholm, Sunes jul, Jul i Kapernaum och alla andra härliga julkalendrar som gick när vi var små igen, eller hur? Det var då det var som bäst!
Här är några bilder från min ego-shoot här om dagen, haha. Enda positiva med stormen vi haft är att det blev lite fart på klänningen! 

Victoria's Secret Fashion Show 2011

2011-12-01 / 13:33:26 Victoria's Secret / 5 comment(s)

Såg på Victoria's Secret fashion show igår kväll. Här kan vi snacka show! Hittade en sida där kvaliteten var riktigt bra! Klicka på bilden så kommer ni dit :) Mina favoritkollektioner var Passion och Angels Aquatic. Ha det fint!