Du snurrar min värld.

2010-10-30 / 20:38:03 Fotografering / 1 comment(s)
Emelie ♥ Micke

Dear Santa...

2010-10-26 / 14:57:36 / 1 comment(s)

 

 


Canon EF 50mm f1,4 USM
Klänning från h&m
Svart transparent skjorta
Svart bustier
Bikini från h&m
Örhängen och ringar i mängder

+ Godkänt på mina tentor i veckan. 

Och över en natt blev det vinter.

2010-10-22 / 11:04:36 Fotografering / 1 comment(s)


Igår ute i det fina höstvädretIdag ute i den kalla snön

Cry at the sappiest ending in films.

2010-10-18 / 21:34:54 Personligt / 1 comment(s)

Hittade en massa nya bloggar idag! Alla från förra klassen men som jag inte vetat om innan. Så nu har jag lite mer läsning framöver. Imorgon ska jag träffa Malin och Marcos! Den tösen åker ju tillbaka till Spanien snart så vi får ta vara på dagarna vi har kvar tillsammans i kalla Sverige. Men i början av nästa år blir det att åka och hälsa på henne!

Förövrigt så har jag mina första tentor nästa vecka som jag knappt pluggat något till. Förstår inte att jag ska ha så svårt för att sätta mig ner och läsa. Men allt annat känns så mycket roligare just då. Har redan ställt in mig på omtentamen i december, vilket jag vet att man inte ska göra..

Är också väldigt sugen på att köpa ett nytt objektiv, ett Canon EF 50mm f1,4 USM. Men ekonomin tillåter inte riktigt det just nu. Ni som känner mig vet ju att jag inte är speciellt tålmodig heller och vill jag något så ska det ske snabbt! Det där med att vänta har inte riktigt varit min grej.. Objektivet ska bli mitt snart, på ett eller annat sätt..

Livet är eländigt just nu, haha. Min vän åker härifrån, jag kommer kugga på tentorna och jag är fattig!
Bäst jag får sova och drömma mig bort där jag är bäst, rikast och har mina nära och kära nära mig. ;-)

Små vita ljus,bara stjärnor mellan träden.

2010-10-17 / 12:08:29 Kreativitet / 1 comment(s)


Somliga är ute i god tid. Jag är en av dem. Idag har jag slagit in de första julklapparna!
Ha en bra söndag allesammans! :-)


A day without you is like a year without rain.

2010-10-12 / 20:33:38 Personligt / 10 comment(s)


Om jag skulle ha en hatlista så skulle grupparbeten stå överst.
Jag tröstar mig med att kolla på ett nytt avsnitt av Gossip Girl och längtar tills lovet kommer, nästa sommar..
Tur att jag har en så fin pojkvän och vänner som finns där för mig och lugnar mig.

Snart är allt grupparbete klart och då är det dags för tentaplugg! Men innan det blir det lite mer tv och sen sängen! Ha det bäst!


Foto: Malin Redigering: Jag

Silver and gold.

2010-10-08 / 19:57:58 Personligt / 4 comment(s)

Igår kom min reflexskärm som jag beställt! :-) Blev lite förvånad över hur stor den faktiskt är, samt hur svag jag är i armarna, får knappt ihop den, haha. Nu väntar jag bara på att solen ska visa sig så jag kan testa den!
Köpte den som är guld och silver 110 cm från tvspelsweb.se , så den ska funka perfekt till både närbildsporträtt och helkroppsbilder. Nu ska jag och älsklingen kolla på idol! Hoppas ni har en bra fredag! :-)

Jag minns vår första dans.

2010-10-05 / 09:49:39 Personligt / 8 comment(s)

 

Jag minns första gången jag såg dig. Du kom in i klassrummet och du hade din mörkblå hoodtröja, ljusa jeans och Nike skor. Jag minns första gången vi pratade på msn, våra första sms och första gången vi faktiskt pratade med varandra. Jag minns vår första kyss.
Jag minns att mitt hjärta stannade lite när jag fick sms av dig och att jag alltid log när du ringde mig. Jag minns när vi låg i min säng och du sa att du älskade mig. Jag minns när du sa att jag var vacker när jag såg ut som värst.

Jag minns när vi var på Kolmården och på Liseberg tillsammans, när vi var i Finland och i Tyskland. Jag minns första gången vi bakade tillsammans och när det blev mjölkrig. Jag minns när du höll min hand när jag skulle övervinna min rädsla och när vi första gången dansade med varandra.

Tänk att du efter två år fortfarande får mig att vara den lyckligaste i världen. Att älska dig och att bli älskad av dig är det största och bästa som hänt mig och jag är så lycklig att jag alltid har dig vid min sida. Jag längtar efter att få fortsätta skapa många fler minnen med dig.

Du har lärt mig så otroligt mycket. Du har lärt mig att stå upp för vad jag tycker, bli mer självsäker och mindre egoistisk. Du har fått mig att bli en bättre människa.
Inom mig känner jag att jag har funnit både lyckan och kärleken.

Du betyder allt för mig älskling. Grattis på två årsdagen.

Smyckesparty.

2010-10-03 / 13:41:14 Personligt / 1 comment(s)

Mitt rum står tomt. Endast datorn är kvar. Det är på tiden att jag får mitt tak fixat. Det regnade ju in i februari och nu i oktober ska de byta det. När det är klart ska jag byta ut mina små fåtöljliknande grejer mot en soffa. Ska även pryda rummet med lite grejer jag köpte i Ullared.
Vi hade det förövrigt jättebra igår. Det kryllade av folk och äldre damer som trodde de kunde gå rakt fram med deras vagnar och breda rövar. Men jag hittade det jag behövde och lite till!
Köpte även ett par skor från Scorett och lite presentpapper från Panduro :-)
Nu kommer Micke snart och hjälper till att bära lite. Sen ska jag på smyckesparty!