Frustration

2010-02-02 / 21:00:37 Personligt / 1 comment(s)
God kväll bloggen.
Jag tycker rubriken säger allt men jag ger er en update i alla fall.
Jag har gått och blivit vänsterhänt. Nävars, men jag har fått musarm och det gör så fruktansvärt ont! Och jag kan ju heller inte slita mig från datorn, så därför får det ta sin lilla tid att skriva nu.

Fast den största frustrationen började egentligen igår vid 2, då jag hörde några droppande ljud från rummet. Jag vänder mig om och ser en pöl på golvet. Jag kollar upp och ser att det är ett hål i taket. Ropar på mamma och hon blir lagom trött. Några timmar senare, droppar det från flera ställen, och nu är det 13 hål i mitt tak och 2 paraplyer, 4 handukar och 6 hinkar står placerade i mitt rum. Härligt!
Datorn har vi fått flytta på för tillfället och jag sover inne i gästrummet, vilket jag egentligen inte har något emot; Jag älskar dubbelsängar!

Det mindre bra är att vi inte kan göra något åt saken förns snön och kylan är borta. Och då ska hela yttertaket bytas och SEN mitt innertal. Så jag kommer få ha hål i taket fram till typ maj/juni! Och innan det kommer ju en viss tysk hit och ska bo också..

Jag får trösta mig med att projektarbetet går framåt. Jag håller på med sista frågeställningen nu i mitt resultat och att jag i princip är ledig den här veckan. Jag hade en lektion idag och nästa har jag på fredag igen. Det är skönt när lektioner ställs in!

Nu börjar även min vänsterarm gnälla lite så är väl bäst att låta båda armarna få vila.
Jag tänkte att jag skulle försöka bli lite aktiv här förresten. (inte första gången jag sagt det inte..hö-hö)

Ojoj, ett så här långt inlägg skrev nog aldrig min högerarm, haha.
Nej nu ska jag snart bädda ner mig i dubbelsängen!
Godnatt!